Ajutorrr! Nu mi se mai vad categoriile!!
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 2 • Distribuiţi
Pagina 1 din 2 • 1, 2
Ajutorrr! Nu mi se mai vad categoriile!!
Va rog mult de tot sa ma ajutati nu mi se mai vad categoriile?! Ce sa intamplat de la ce oare?
Re: Ajutorrr! Nu mi se mai vad categoriile!!
? daca forumul este cel din profil eu vad bine forumul
nick ma-m uitat si eu si categoriile nu apar ...cand intru pe forum si selectez "Forum" astept ca pagina sa se incarce pana la final la finalizarea incarcarii categoriile nu apar.
Sirius- Membru Forumgratuit
Localizare : Oradea
Data înscrierii : 14/11/2009
Mulțumiri : 0
Da sirius si nu stiu dc am inteles ca cu mozzila merge am instalat si eu mozzila si nu se vede cum trebuie se vede amestecat se vede aiurea, ce pot sa fac?
Da ai auzit bine cu Mozilla se vede bine deoarece tema e facuta sa mearga bine pe acest browser am testat si eu tot cu Mozilla si la mine se vede perfect nu stiu care sa fie problema dvs. eu zic sa verificati din nou:).
Sirius- Membru Forumgratuit
Localizare : Oradea
Data înscrierii : 14/11/2009
Mulțumiri : 0
cred ca forumul este facut sa functioneze pe Mozzila mi-e imi merge totul...
deci e imposibil sa functioneze numai pe mozzila pentru ca eu utlizez numai google crhome si mia mers perfect nu am avut prb pana acum. Iar cu moziila se vede groaznic... fac un prin si vil arat nu imi merge nici pluginul flash si nu pot vedea pozele.....dc numai merge cu google ca pana acum? Plus ca membrii miau zis ca la unii le merge cu chrome la unii le merge cu mozzila mie nu imi merge nici cu una nici cu alta va rog mult ajutati-ma
vezi la P.A intra la afisare -> structura si ierarhie ! si setezi de acolo daca asta e problema ! Altfel e problema la server !
NIci asa nu merge...de 3 zile nu merge
Am intrat si eu si cu google chrome nu se vede forumul dar am intrat si cu mozzila si se vede perfect... cred ca merge numai cu mozzila
am incercat si eu ca si
ChRoNoX
Rezultat:
Mozzila : Merge perfect
Google Chrome: Nu se vad categoriile
ChRoNoX
Rezultat:
Mozzila : Merge perfect
Google Chrome: Nu se vad categoriile
Pai cum sa mearga numai cu mozzila daca eu pana acum am mers numai cu google chrome? e ceva ce sa desetat nu stiu zic si eu.... la mine mozzila nu merge entru ca nu pot instalat un anumit plugin...si plus ca eu vad alte forumuri cu google chrome numai pe al meu nu.... deci dc pot sa vad alte forumuri si pe al meu nu!?
Pagina 1 din 2 • 1, 2
Subiecte similare
» Cum pun categoriile
» Nu se vad categoriile!
» Nu se vad categoriile!
» Categoriile
» Cum fac sa mi se vada categoriile
» Nu se vad categoriile!
» Nu se vad categoriile!
» Categoriile
» Cum fac sa mi se vada categoriile
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum