Cum pot pune iar imaginile pe care le-am mascat?
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme legate de panou, certificate SSL, credite si domenii personalizate :: Arhiva probleme legate de panoul de administrare
Pagina 2 din 2 • Distribuiţi
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Cum pot pune iar imaginile pe care le-am mascat?
Rezumarea primului mesaj :
Amsi eu o intrebare daca am mascat o poza pot sa o mai pun la loc ca mie nu imi mai apare se poate????
Amsi eu o intrebare daca am mascat o poza pot sa o mai pun la loc ca mie nu imi mai apare se poate????
Ultima editare efectuata de catre p4nt3r4 in Sam Iun 28, 2008 11:05 am, editata de 1 ori
Re: Cum pot pune iar imaginile pe care le-am mascat?
tr sa pui din nou linkul imaginii nu o ai pe pc? (o uploadezi aici http://imageshack.us/ )
pai da dar unde pun link ca nu imi apare acolo sa o inlocuiesc
aveti un stil de a explica de nu intelege omul care este problema cu adevarat decit dupa 10 posturi.
in caseta in care acum la tine scrie https://2img.net/i/fa/empty.gif dai cu mouseul si stergi vechea adresa , apoi pui ce vrei tu. imaginea pe care ai avut-o .
Vizitato- Vizitator
PA Afisare Imagini si culori Administrare imagini Mod avansat iar apoi faci ce ti-a spus 1960
*** robert: te rugam sa nu abuzi de smiley ... foloseste >> , =>> => -> in loc de
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Subiecte similare
» Cum pot pune si eu un "robotel" , care sa faca un topic in care sa scrie bine ai venit...
» Cum pot pune un chenar la imaginile de la categorii pe punBB
» Cum pot pune textul, imaginile si avatarul din profil la mijloc ?
» Cum fac sa se miste imaginile care le pun la descrierea unei categorii?
» Cum se sterge chenarul in care sunt incadrate imaginile in index personalizat ? [R]
» Cum pot pune un chenar la imaginile de la categorii pe punBB
» Cum pot pune textul, imaginile si avatarul din profil la mijloc ?
» Cum fac sa se miste imaginile care le pun la descrierea unei categorii?
» Cum se sterge chenarul in care sunt incadrate imaginile in index personalizat ? [R]
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme legate de panou, certificate SSL, credite si domenii personalizate :: Arhiva probleme legate de panoul de administrare
Pagina 2 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum