Cum pot pune iar imaginile pe care le-am mascat?
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme legate de panou, certificate SSL, credite si domenii personalizate :: Arhiva probleme legate de panoul de administrare
Pagina 1 din 2 • Distribuiţi
Pagina 1 din 2 • 1, 2
Cum pot pune iar imaginile pe care le-am mascat?
Amsi eu o intrebare daca am mascat o poza pot sa o mai pun la loc ca mie nu imi mai apare se poate????
Ultima editare efectuata de catre p4nt3r4 in Sam Iun 28, 2008 11:05 am, editata de 1 ori
Re: Cum pot pune iar imaginile pe care le-am mascat?
pune un titlu mai explicit
Deoarece titlul dumneavoastră nu este explicit si de aceea nu ajută la găsirea subiectului folosind opţiunea de "Căutare" nu voi răspunde (si niciun alt membru) până când nu va schimbaţi titlul subiectului într-unul mai explicit, legat de problema dumneavoastră.
=> Mustrare
Poti pune titlu de ex, Cum pot scoate.............
EDIT.
Deci se poate , dar numai sanctionind....
Imaginile respective au un cod de mascare.
Pur si simplu scoti codul de mascare, parca <mask> si </mask> ? si sa-ti ramina numai linkul imaginii
=> Mustrare
Poti pune titlu de ex, Cum pot scoate.............
EDIT.
Deci se poate , dar numai sanctionind....
Imaginile respective au un cod de mascare.
Pur si simplu scoti codul de mascare, parca <mask> si </mask> ? si sa-ti ramina numai linkul imaginii
Vizitato- Vizitator
dar eu l-am mascat acolo de la tema si vreau sa pun iar poza aia cu online si nu mai e ca sa scot mascarea si nuj cum sa fac (
Daca ai poza in calculator sau stii de unde ai luat-o ... sterge poza mascata si inlocuieste-o
Imi poti spune mai exact unde ai pus imaginea ... ?
era acolo si amd at sa o maschez din gresala ...in PA/Afisare/Imagini si culori/Administrare imagini si am dat la Mod simplu => Subiecte & Mesaje si acolo jos aia care arara cand is online am mascato din grejala si nu mai stiu cumsa o de maschez
daca pui mascheaza iti va inlocui cu aceasta imagine : https://2img.net/i/fa/empty.gif
deci trebuie sa pui din nou link-ul acelei imagini, nu mai este pe undeva in PA :-? ...
deci trebuie sa pui din nou link-ul acelei imagini, nu mai este pe undeva in PA :-? ...
bis reddish ...
Debifeaza casuta de la "Mascheaza (Imaginea va fi inlocuita cu o imagine invizibila.)" sau introdu linkul de la inagine la "Trimite o imagine:" ...
Debifeaza casuta de la "Mascheaza (Imaginea va fi inlocuita cu o imagine invizibila.)" sau introdu linkul de la inagine la "Trimite o imagine:" ...
Pagina 1 din 2 • 1, 2
Subiecte similare
» Cum pot pune si eu un "robotel" , care sa faca un topic in care sa scrie bine ai venit...
» Cum pot pune un chenar la imaginile de la categorii pe punBB
» Cum pot pune textul, imaginile si avatarul din profil la mijloc ?
» Cum fac sa se miste imaginile care le pun la descrierea unei categorii?
» Cum se sterge chenarul in care sunt incadrate imaginile in index personalizat ? [R]
» Cum pot pune un chenar la imaginile de la categorii pe punBB
» Cum pot pune textul, imaginile si avatarul din profil la mijloc ?
» Cum fac sa se miste imaginile care le pun la descrierea unei categorii?
» Cum se sterge chenarul in care sunt incadrate imaginile in index personalizat ? [R]
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme legate de panou, certificate SSL, credite si domenii personalizate :: Arhiva probleme legate de panoul de administrare
Pagina 1 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum