Excluderere automata dintr-un grup dupa x zile
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale
Pagina 3 din 3 • Distribuiţi
Pagina 3 din 3 • 1, 2, 3
Sunteti de acord?
Excluderere automata dintr-un grup dupa x zile
Rezumarea primului mesaj :
Ideea e in felul urmator, cand adaugi un membru intr-un anumit grup sa ai posibilitatea sa setezi o durata in zile in care membrul respectiv va fi in acel grup, dupa expirarea acelor X zile el va fi automat exclus din acel grup.
Am facut si o "schita" ca sa intelegeti mai bine
am luat ca exemplu utilizatorul "Kove" caruia i-am setat 10 zile (days) sa fie acceptat in acel grup dupa care el va fi automat exclus din grupul respectiv, daca dorim ca un membru sa fie permanent in acel grup atunci lasam campul "zile" (days) necompletat si nu vor fi exclusi
Aceasta ar fi propunerea mea, sper ca ati inteles
Ideea e in felul urmator, cand adaugi un membru intr-un anumit grup sa ai posibilitatea sa setezi o durata in zile in care membrul respectiv va fi in acel grup, dupa expirarea acelor X zile el va fi automat exclus din acel grup.
Am facut si o "schita" ca sa intelegeti mai bine
am luat ca exemplu utilizatorul "Kove" caruia i-am setat 10 zile (days) sa fie acceptat in acel grup dupa care el va fi automat exclus din grupul respectiv, daca dorim ca un membru sa fie permanent in acel grup atunci lasam campul "zile" (days) necompletat si nu vor fi exclusi
Aceasta ar fi propunerea mea, sper ca ati inteles
Re: Excluderere automata dintr-un grup dupa x zile
De ce? Pentru ca nu vad rostul. Crezi ca ar fi cea mai reusita optiune din panou?
Gassy- Membru activ
Varsta : 29
Localizare : Forumgratuit!
Data înscrierii : 11/08/2011
Mulțumiri : 0
Re: Excluderere automata dintr-un grup dupa x zile
Sugestie mai veche de 1 an => inchisa si arhivata.
Pagina 3 din 3 • 1, 2, 3
Subiecte similare
» Adeziunea automata la un grup
» Bara warn sa dispara dupa 30 zile
» Conectare automata dupa inregistrare
» Cum scot "faza" aia cu membri sa posteze dupa 7 zile
» dece zice ca membri noi nu pot posta numai dupa 7 zile
» Bara warn sa dispara dupa 30 zile
» Conectare automata dupa inregistrare
» Cum scot "faza" aia cu membri sa posteze dupa 7 zile
» dece zice ca membri noi nu pot posta numai dupa 7 zile
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale
Pagina 3 din 3
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum