[Cerere] Banner
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Servicii active :: Graphic Design :: Cereri de imagini :: Cereri rezolvate
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
[Cerere] Banner
Tipul de imagine : banner
Marimea imagini (in pixels) : 340 orizontal, 140 vertical
Cu sau fara animatie : Fara
Culoarea de fundal : Trebuie sa se potriveasca pe fundalul unui site negru
Imagine/i link/s : Nu am
Textul dorit : Spun mai jos
Link pozitionat in continutul imagini : NU
Culoare/i font : -
Link-ul forumului dumneavoastra : http://rotunneling.forumd.biz
Informatii suplimentare: Acum sa va spun ce trebuie. Textul sa fie scris in felul urmator: RoTunneling (R si T mare,exact cum am scris eu). Acest text trebuie sa se potriveasca pe un fundal (al site-ului) care este negru. Vreau ca prin fata cuvantului sa fie pus un cablu de internet, de care este agatat un lacat spart in bucati. Daca doriti sa salvati bann-erul sub forma de (.ico) pentru program. Sper sa fie cat mai profesionist lucrat . Multumesc!
Marimea imagini (in pixels) : 340 orizontal, 140 vertical
Cu sau fara animatie : Fara
Culoarea de fundal : Trebuie sa se potriveasca pe fundalul unui site negru
Imagine/i link/s : Nu am
Textul dorit : Spun mai jos
Link pozitionat in continutul imagini : NU
Culoare/i font : -
Link-ul forumului dumneavoastra : http://rotunneling.forumd.biz
Informatii suplimentare: Acum sa va spun ce trebuie. Textul sa fie scris in felul urmator: RoTunneling (R si T mare,exact cum am scris eu). Acest text trebuie sa se potriveasca pe un fundal (al site-ului) care este negru. Vreau ca prin fata cuvantului sa fie pus un cablu de internet, de care este agatat un lacat spart in bucati. Daca doriti sa salvati bann-erul sub forma de (.ico) pentru program. Sper sa fie cat mai profesionist lucrat . Multumesc!
Re: [Cerere] Banner
Multumesc. Daca poti face globul putin mai mare , lacatul mai auriu si cablul sa fie conectat la un laptop frumos . Sanatate!
Bun! Poti face si un .ico ca pentru program....
theszxxx a scris:Bun! Poti face si un .ico ca pentru program....
Te rog frumos nu ABUZA De Designeri Forum Gratuit + ca aceasta chestie .ico nu este pentru forumuri deci Data viitoare da o tura prin regulament
@MaRyUs99-Numarul mesajelor: 6 : De unde p**a mea tot apareti ?
@KomyOmy : Nu-i nimic multumesc pt banner Puteti inchide
@KomyOmy : Nu-i nimic multumesc pt banner Puteti inchide
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Servicii active :: Graphic Design :: Cereri de imagini :: Cereri rezolvate
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum