Stergere forum
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 2 din 2 • Distribuiţi
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Stergere forum
Rezumarea primului mesaj :
Nu reusesc nici cum sa imi sterg forum-ul .! Vreau sa imi stearga cei din staff forum-ul ! Multumesc
Nu reusesc nici cum sa imi sterg forum-ul .! Vreau sa imi stearga cei din staff forum-ul ! Multumesc
Re: Stergere forum
Hey multumesc S3r..da, eram pe simplu...acu am priceput si rezolvat...si da, fiecare a fost la inceput si n-a reusit sa invete altfel decat prin altii multumesc pt timpul acordat.
Si...nu mai sunt copil...am eu copii... dar nu mai gasesc timpul si cheful necesar sa ma ocup de el, plus ca nu am prins inca toate chestiile ce ma puteau ajuta... .
Bafta si multumesc.
O zi buna!!!
Si...nu mai sunt copil...am eu copii... dar nu mai gasesc timpul si cheful necesar sa ma ocup de el, plus ca nu am prins inca toate chestiile ce ma puteau ajuta... .
Bafta si multumesc.
O zi buna!!!
Se pare ca ti-am fost de ajutor si imi apare rau de chestia cu copilul ) nu ma refeream chiar la tine oricum se poate da TC cred ca s-a rezolvat problema
PS:Cred ca voi lua ban ... am facut dublu-post din greseala vroiam sa dau edit si ... am dat quate
PS:Cred ca voi lua ban ... am facut dublu-post din greseala vroiam sa dau edit si ... am dat quate
Da, am reusit, acum sper sa primesc mesajul de confirmare...altfel trebuie sa trimit pm la nush cine si tot asa... . Nu-i bai, am inteles ca ai spus la general si cam asa este.
Acum imi doresc sa nu te banneze, nasoala faza...
Acum imi doresc sa nu te banneze, nasoala faza...
S3r, vă reamintesc că mesajele duble nu sunt acceptate decât dacă a trecut o perioada de 24 de ore de la ultimul mesaj(folosiți butonul edit).
Rezolvat=>inchis
Rezolvat=>inchis
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 2 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum