Reportat aiurea
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Reportat aiurea
Report aiurea..
<--- a mea
<-- a celui care mi-a facut plangere
Deci eu am gasit aceasta sageata pe un site cu icon-uri + ca am modificat culoarea pentru a se potrivi forumului meu ... dar acesta o sustine sus si tare ca sunt ale lui +
Aceasi pers. sustine ca iam furat Iconuri-le forumului! Dar eu le-am gasit pe forumul de suport al administratorilor ..forum-ul englezesc ..sunt create de Matei ..eu mi le-am personalizat ca sa se potriveasca forumului ...dar aceasi persoana imi spune ca am furat...
Cer permisiunea unui membru din staff de a posta site-ul in care am gasit iconul respectiv si pagina unde am gasit icon-urile forumului
Daca cineva din staff ma va lasa sa postez acele linkuri pentru a arata ca sunt nevinovat
Edit: Am rezolvat problema
ca sa nu fac offtopic : Am stabilit impreuna cu cel care ma raportat ca ceea ce a vazut el era doar o eroare!!!
Marcat ca rezolvat!
Puteti inchide acest topic
<--- a mea
<-- a celui care mi-a facut plangere
Deci eu am gasit aceasta sageata pe un site cu icon-uri + ca am modificat culoarea pentru a se potrivi forumului meu ... dar acesta o sustine sus si tare ca sunt ale lui +
Aceasi pers. sustine ca iam furat Iconuri-le forumului! Dar eu le-am gasit pe forumul de suport al administratorilor ..forum-ul englezesc ..sunt create de Matei ..eu mi le-am personalizat ca sa se potriveasca forumului ...dar aceasi persoana imi spune ca am furat...
Cer permisiunea unui membru din staff de a posta site-ul in care am gasit iconul respectiv si pagina unde am gasit icon-urile forumului
Daca cineva din staff ma va lasa sa postez acele linkuri pentru a arata ca sunt nevinovat
Edit: Am rezolvat problema
ca sa nu fac offtopic : Am stabilit impreuna cu cel care ma raportat ca ceea ce a vazut el era doar o eroare!!!
Marcat ca rezolvat!
Puteti inchide acest topic
Ultima editare efectuata de catre Mr.Taz in Mier Sept 08, 2010 7:06 pm, editata de 1 ori
Re: Reportat aiurea
Poți veni cu dovezi că-ți aparțin sau nu ?
Re: Reportat aiurea
Topic rezolvat=>Inchis.
Vizitato- Vizitator
Subiecte similare
» Foaie css aiurea
» Categoriile se vad aiurea, din PA nu se pot schimba [R]
» Minimize aiurea la forum
» Un admin frustat care baneaza userii aiurea.
» Categoriile se vad aiurea, din PA nu se pot schimba [R]
» Minimize aiurea la forum
» Un admin frustat care baneaza userii aiurea.
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum