Panou de inregistrare
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Panou de inregistrare
As dori ca atunci cand cineva imi intra pe forum , sa ii apara un panou cu inregistrare , pe care are 3 butoane , inregistrare , nu mai afisa si inca unul
Re: Panou de inregistrare
Ceea ce spui tu este un PopUp de Conexiune.
Foloseste Cautare si cauta-ti singur raspuns.
Foloseste Cautare si cauta-ti singur raspuns.
mersi , chiar era enervant deoarece lumea imi vizita siteul si nu stiuau de unde sa se inregistreze
poi lol mai este un buton de inregistrare pe bara de sus acasa faq portal...etc ma rog a rezolvat puteti inchide
luci tu taci din gură, vrei să vezi că o să creez un forum și șterg butonul Înregistrare și oamenii de unde mai știu unde să se înregistreze?
Scuzați de off...
Scuzați de off...
luci;X (O o) a scris:poi lol mai este un buton de inregistrare pe bara de sus acasa faq portal...etc ma rog a rezolvat puteti inchide
luci , nu te mai crede mare si tare ca intr-un topic nu ai stiut sa faci bara de warn , si nam zis nimic despre tine asa ca shh....
si da , stiu ca este un buton de inregistrare , dar unii nu prea stiu unde sa il caute(ma intrebau unii pe mess unde e)si de aceea vreau sa il aiba colo mura-n gura
Shocker a scris:luci tu taci din gură, vrei să vezi că o să creez un forum și șterg butonul Înregistrare și oamenii de unde mai știu unde să se înregistreze?
Scuzați de off...
apoi mah esti batut in cap dc sa stergi butonul de registru asa neavand ce face doar ca sa actv popUp ) :-j si da poi poti sa fii un mare chior sa nu vezi butonul de inregistrare
Rog și eu un staff să-i facă ceva lui luci că văd că se crede „șmecher”.Nu luci, poate unii vor temă făcută 100% de ei nu cu butoane de la alții și nu știu să facă butonul de register așa mai special să nu fie simplu așa că nu-l mai pun...
luci;X (O o) a scris:App mai rescpecta regulile Shoker ca vad ca esti jos de tot
in cateva zile tu o sa fii mai jos.
Rog un admin sa inchida topicul ca se da deja in off
Forumul nu este un ring pentru certurile dvs. => Warn pentru fiecare dintre voi. Shocker, imi pare rau, dar aceasta cearta v-a adus si banarea, acesta fiind warnul 3.
Mulţumesc pentru înţelegere!
Topic rezolvat si inchis.
Mulţumesc pentru înţelegere!
Topic rezolvat si inchis.
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum