Cerere minibanner
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Servicii active :: Graphic Design :: Cereri de imagini :: Cereri rezolvate
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Cerere minibanner
Tipul de imagine : minibanner
Marimea imagini (in pixels) : 88x33
Cu sau fara animatie : DA
Culoarea de fundal : Albastru
Imagine/i link/s : nu am
Textul dorit : Softportal
Link pozitionat in continutul imagini :
Culoare/i font : portocaliu
Link-ul forumului dumneavoastra : http://softportal.forumz.ro/
Mesaj suplimentar in imagine: Partenerul tau!
Informatii suplimentare: Fundalul vreau sa fie albastru si sa aiba colturile rotunjite de 1 pixel si tot bannerul sa nu aiba aspect plan. Vreau o raza de lumina sau ceva ca un fel de cometa, cu un portocaliu mai frumos, mai rosiatic care sa scrie cuvantul "Softportal" fara ghilimele ca presupun ca nu incape si cuvantul Forum. Apoi acel cuvant sa dispara si sa apara textul "Partenerul tau!" fara ghilimele cu aceeasi culoare. Nu stiu ce font ar merge. As vrea ceva frumos, nu stiu.
Acum forumul respecta si conditiile generale intocmai si tot. Imi puteti face o data cererea?
Marimea imagini (in pixels) : 88x33
Cu sau fara animatie : DA
Culoarea de fundal : Albastru
Imagine/i link/s : nu am
Textul dorit : Softportal
Link pozitionat in continutul imagini :
Culoare/i font : portocaliu
Link-ul forumului dumneavoastra : http://softportal.forumz.ro/
Mesaj suplimentar in imagine: Partenerul tau!
Informatii suplimentare: Fundalul vreau sa fie albastru si sa aiba colturile rotunjite de 1 pixel si tot bannerul sa nu aiba aspect plan. Vreau o raza de lumina sau ceva ca un fel de cometa, cu un portocaliu mai frumos, mai rosiatic care sa scrie cuvantul "Softportal" fara ghilimele ca presupun ca nu incape si cuvantul Forum. Apoi acel cuvant sa dispara si sa apara textul "Partenerul tau!" fara ghilimele cu aceeasi culoare. Nu stiu ce font ar merge. As vrea ceva frumos, nu stiu.
Acum forumul respecta si conditiile generale intocmai si tot. Imi puteti face o data cererea?
Ultima editare efectuata de catre ShadowSpY in Mar Aug 31, 2010 8:38 pm, editata de 1 ori
Sebby.- Membru onorific
Data înscrierii : 01/02/2010
Mulțumiri : 0
Re: Cerere minibanner
Iti imaginezi ca 1 pixel nici nu se vede ... mai ales la cei care au rezolutie mare la monitor ...sa aiba colturile rotunjite de 1 pixel
Asta chiar n-am inteles-o!bannerul sa nu aiba aspect plan
Adica sa nu fie plat. Acum vad ca am scris gresit. Cat despre rotunjire nu stiu... cum credeti ca e mai bine.
Sebby.- Membru onorific
E foarte frumos, dar la prima unde scrie scoftportal forum scrie "Forumul" in stanga deasupra cuvantului "Softportal". In rest totul e bine.
Sebby.- Membru onorific
mai pretentiosule...eu iti zic sa te multumesti ca e ff faina... ii urasc pe cei ca tine ca nu is multimiti de un lucru facut ff bineX(
Are dreptate ssnap sshoott. Accepta ce tia facut komyomy .. pentru ca e cva foarte frumos Daca vroiai altceva trebuia sa editezi cererea si gata
Da, era foarte bine, dar nu se potrivea cu numele forumului meu deci trebuia sa se potriveasca ca daca nu se potrivea nu isi mai avea rostul. Si te-as ruga sa nu te mai amesteci in topicurile mele daca nu ai de spus ceva care sa imi foloseasca sau fara sa ma ajuti.mai pretentiosule...eu iti zic sa te multumesti ca e ff faina... ii urasc pe cei ca tine ca nu is multimiti de un lucru facut ff bineX(
Are dreptate ssnap sshoott. Accepta ce tia facut komyomy .. pentru ca e cva foarte frumos Daca vroiai altceva trebuia sa editezi cererea si gata
Daca citeai regulamentul acestei arii ai fi vazut ca nu este permisa editarea cererii. Si la fel daca nu vrei sa ma ajuti te rog sa nu mai postezi.
Multumesc komyomy. Acum e perfect. Poti inchide.
Sebby.- Membru onorific
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Servicii active :: Graphic Design :: Cereri de imagini :: Cereri rezolvate
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum