redirect catre inregistrare
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
redirect catre inregistrare
salut!
vreau si eu un script...ceva....un cod....care sa-l pun undeva la anunturi sau in alta parte...ca un fel de redirect...
cand cineva da clic pe link......sa il redirectioneze la register....adica sa isi faca cont pe forumu meu:)
exemplu.....
"ca sa te inregistrezi apasa AICI" si sa-l redirectioneze sa-si faca cont:)
am dat search si nu am gasit ce vreau eu......daca mai e un topic asemanator imi cer mii de scz:D....eu nu am gasit:)
vreau si eu un script...ceva....un cod....care sa-l pun undeva la anunturi sau in alta parte...ca un fel de redirect...
cand cineva da clic pe link......sa il redirectioneze la register....adica sa isi faca cont pe forumu meu:)
exemplu.....
"ca sa te inregistrezi apasa AICI" si sa-l redirectioneze sa-si faca cont:)
am dat search si nu am gasit ce vreau eu......daca mai e un topic asemanator imi cer mii de scz:D....eu nu am gasit:)
Ultima editare efectuata de catre adyx in Lun Aug 30, 2010 10:43 pm, editata de 1 ori
Re: redirect catre inregistrare
Blocheaza tot forumul pentru vizitatori (cand faci un forum la permisiuni) si atunci vizitatorilor o sa le apara direct register..pentru ca nu au nici un forum vizibil...
Csm- Membru Forumgratuit
Varsta : 102
Data înscrierii : 01/05/2010
Mulțumiri : 0
da...e buna ideea...dar eu ma gandeam la un cod html....ceva :-?? m-ar ajuta mult acel cod...mai ales ca sunt acum la inceput:)
Nu se poate...aceea este singura solutie ...si nu la register..poate la conectare ...singura varianta ar mai fi daca aio pune pe pagina prinsipala un cod de redirectiionare catre inregistrare..da imagineaza-ti asa ca acea pagina nu ar mai avea rost sau, daca o pui in forum nici un membru nu ar mai vedea forumul..ar fi redirectionat incontinuu (chiar de este inregistrat) spre pagina de inregistrare...deci primul raspuns (al meu) este optiunea cea mai buna
Csm- Membru Forumgratuit
Varsta : 102
Data înscrierii : 01/05/2010
Mulțumiri : 0
ok..inteleg.....
mai fac o intrebare:D......pot sa blochez forumu?....adica daca cineva da clic pe link sa nu poate sa intre....adica sa-i ceara sa se logheze:)
mai fac o intrebare:D......pot sa blochez forumu?....adica daca cineva da clic pe link sa nu poate sa intre....adica sa-i ceara sa se logheze:)
Cum ti-a spus Cosmin mai sus , fa toate permisiunile in asa fel incat vizitatorii sa nu poate vizualiza nimic , asa vor fi nevoiti sa se inregistreze.<br>
- Cod:
<meta HTTP-EQUIV="REFRESH" content="0; url=http://www.forumul tau.xxxxxxx/register.php">
Topic rezolvat=>inchis
Subiecte similare
» Cerere script de download fara redirect catre site
» Forum care redirectioneaza catre inregistrare
» Redirect cu imagine..
» Script redirect
» Problema redirect
» Forum care redirectioneaza catre inregistrare
» Redirect cu imagine..
» Script redirect
» Problema redirect
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum