E vreo problema daca doua forumuri au aceeasi tema de subiect
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
E vreo problema daca doua forumuri au aceeasi tema de subiect
Am si eu o intrebare mai mult pentru cei din staff . Am creat cateva subiecte pe forumul meu dar zilele trecute am gasit pe un alt forum sa spun asa subiecte asemanatoare dar cu alte nume ( comentarii diferite pe aceleleas subiecte ) este vreo ploblema ?????
Re: E vreo problema daca doua forumuri au aceeasi tema de subiect
Te asigur ca nu numai un forum are aceleasi subiecte , internetul este plin de fel si fel de subiecte de discutii , iar cand toate se epuizeaza ( de parca s-ar putea asa ceva) apar asa zisele forumuri copie , care au aceleasi subiecte , !
Nu are nimic , atata timp cat tu sau ei nu au copiat tutoriale fara sa trimita macar un link catre creator , sau au pe forum mesaje care au copyright !
Nu are nimic , atata timp cat tu sau ei nu au copiat tutoriale fara sa trimita macar un link catre creator , sau au pe forum mesaje care au copyright !
Re: E vreo problema daca doua forumuri au aceeasi tema de subiect
Ms ezlidor poti inchide topicul daca doritii
Vizitato- Vizitator
Subiecte similare
» Problema cu catalog forumuri legate de tema mea!
» Doua titluri pe un subiect.
» Cum pun doua icoane la marcarea unui subiect?
» Daca sterg dublurile categoriei care au acelasi link cu categoria pe doua coloane se va serge si ea?
» Forumuri asezate cate doua pe aceasi linie
» Doua titluri pe un subiect.
» Cum pun doua icoane la marcarea unui subiect?
» Daca sterg dublurile categoriei care au acelasi link cu categoria pe doua coloane se va serge si ea?
» Forumuri asezate cate doua pe aceasi linie
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum