Inregistrare-fara activare
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii acceptate/implementate
Pagina 2 din 2 • Distribuiţi
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Sunteti de acord?
Inregistrare-fara activare
Rezumarea primului mesaj :
Adica sa te inregistrezi si sa nu tr sa activezi contul ca multi nu stiu doar sa primeasca un mail cu numele si parola
Adica sa te inregistrezi si sa nu tr sa activezi contul ca multi nu stiu doar sa primeasca un mail cu numele si parola
Re: Inregistrare-fara activare
gresit si aici
poti sa iei idurile din lista de mess faci cont si dupaia le activezi,si odata si odat administratoru tot trebuie sa le activeze
poti sa iei idurile din lista de mess faci cont si dupaia le activezi,si odata si odat administratoru tot trebuie sa le activeze
da cam asa e , dar tu tot gresesti undeva .. asa iau eu id tau si imi fac cont pe un forum nu cred ca iti convine .. si incep sa injur sau stiu eu ce sa mai fac ...
Eu sunt de acord cu spiky . De exemplu sunt unii oameni care , cum sa zic , prosti ( nu vreau sa ii jicnesc ) care nu citesc nici regulament , nici nimic si nu se uita in mail daca au primit cod de activare sau ceva de genul asta , unii oameni nici nu stiu sa intre in mail ... eu sunt de acord sa se faca acest modul fara activare prin mail . Deci am votat DA
O zi buna
O zi buna
Eu zic, ca daca se poate sa se faca o setare in PA in care administratorul sa isi aleaga dupa bunul plac cum vrea sa se inregistreze membrii sai,cu sau fara activare,ceva de genu:
- Cod:
Doriti ca orice cont creata sa contina un mail de activare?
1.DA
2.NU
Sunt undeva la mijloc cu aceasta problema...eu as dori daca se poate sa se lase spre libera alegere a administratorilor de forumuri daca doresc sa fie spamaţi intr-una sau nu. Eu de exemplu nu as scoate optiunea de verificare a e-mail`ului, asta denota faptul ca persoana nu trece un mail la vrajala si in plus faptul ca oriunde te-ai inregistra in ziua de azi te trimite pe mail sa dai click pe link-ul de confirmare.
Are dreptate pricop2007. Pai imi fac cont cu de id vreau, lor le vine prin email parola si contul, dar nu ma intereseaza, si fac asa cate conturi am chef.pricop2oo7 a scris:Da omule dar te gandesti ca asa trebuie sa iti faci id-uri separate asa numa iei 30 de oameni din lista de yahoo massenger si faci postrui cate vrei . Da pana faci tu 30 de id-uri ) dureaza mult mai mult ..
Sa nu mai vorbim de BOTI de pe net care isi vor face conturi de te saturi.
Deci categoric NU.
Am votat nu, pt ca fara activarea contului se pot face conturi si fara sa ai o adresa valida de mail. Eu tocmai am descoperit un astfel de cont pe forumul meu.
Nu sunt de acord cu aceasta sugestie. Dupa cum a mentionat si 1960, gandeste-te tu cat spam vei avea atunci pe forum... ar trebui sa angajezi pe cineva ca paznic pentru forumul tau. Si, de ce paznic? Degeaba! Pentru ca sanctionezi cu ban respectivul user si vine cu alt cont si tot asa... votul meu NU!
Vizitato- Vizitator
*** Acest lucru s-a mai discutat, nu este posibil asa ceva, s-ar crea conturi goale/invizibile/clone ...
Cred ca acest mesaj sta de geaba deschis => Topic inchis !
optiune introdusa deja - activarea imediata a contului fara e-mail de confirmare.
Cred ca acest mesaj sta de geaba deschis => Topic inchis !
optiune introdusa deja - activarea imediata a contului fara e-mail de confirmare.
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Subiecte similare
» Inregistrare fara activarea pe mail!
» Mi s-a suspendat accesul la forum fara sa fiu anuntat.. sau fara a fi avertizat
» emailul de activare
» Sa nu mai trebuiasca activare mail
» Activare butonul merci
» Mi s-a suspendat accesul la forum fara sa fiu anuntat.. sau fara a fi avertizat
» emailul de activare
» Sa nu mai trebuiasca activare mail
» Activare butonul merci
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii acceptate/implementate
Pagina 2 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum