Nu merg butoanele de pe forum
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Nu merg butoanele de pe forum
Salutari...am o problema destul de grava: nu-mi merg butoanele de pe forum...
Pe la 10 am postat..pergeau..dar pe la ora 14, cand am vrut sa mai postez am scris mesajul si am dat click pe "Trimite"...nimica....mai dau odata...nimica..dai refresh...dai scriu odata mesajul..nimica..crezand ca e un bug temporar (am mai intalnit genul acesta de bug-uri....tin o ora-doua)...acuma 10 minute am intrat din nou pe forum sa postez si din nou, aceeasi problema...
La template-uri am instalat un meniu nou...care este in header, deci nu are treaba...am mai modificat ceva prin footer, care nici acela nu are treaba cu butoanele...
deci: care ar putea sa fie cauza??
Pe la 10 am postat..pergeau..dar pe la ora 14, cand am vrut sa mai postez am scris mesajul si am dat click pe "Trimite"...nimica....mai dau odata...nimica..dai refresh...dai scriu odata mesajul..nimica..crezand ca e un bug temporar (am mai intalnit genul acesta de bug-uri....tin o ora-doua)...acuma 10 minute am intrat din nou pe forum sa postez si din nou, aceeasi problema...
La template-uri am instalat un meniu nou...care este in header, deci nu are treaba...am mai modificat ceva prin footer, care nici acela nu are treaba cu butoanele...
deci: care ar putea sa fie cauza??
Csm- Membru Forumgratuit
Varsta : 102
Data înscrierii : 01/05/2010
Mulțumiri : 0
Re: Nu merg butoanele de pe forum
Sterge cookies daca nu merge incearca sa contactezi un administrator ( p.s din cate stiu in experienta mea de php in header se pun unele variabile pentru framuri deci si asta ar putea fi o problema daca ai ters ceva de acolo ! Nu stiu sigur cum e pe FG dar incearca sa vezi )
(Am uitat sa mentionez asta : )
Am incercat dar nu merg butoanele nici cand imi cere acordul de a sterge...ma intreaba daca sunt singur...si pot apasa de 100 de ori si nimica ...am incercat asta...
Si sunt sigut ca nu am sters nimica...am pus doar meniul...(Sexy drop down)..l-am pus exact dupa tutorialul lui Motanel (sa nu-mi ziceti ca am l-am pus de capul meu)...plus ca l-am pus de alaltaieri...iar butoanele au mers ieri dimineata...si de alaltaieri nu am mai umblat prin template-uri...
Am incercat dar nu merg butoanele nici cand imi cere acordul de a sterge...ma intreaba daca sunt singur...si pot apasa de 100 de ori si nimica ...am incercat asta...
Si sunt sigut ca nu am sters nimica...am pus doar meniul...(Sexy drop down)..l-am pus exact dupa tutorialul lui Motanel (sa nu-mi ziceti ca am l-am pus de capul meu)...plus ca l-am pus de alaltaieri...iar butoanele au mers ieri dimineata...si de alaltaieri nu am mai umblat prin template-uri...
Csm- Membru Forumgratuit
Am dat peste alta problema..nu ma mai pot loga ...apas pe buton-ul acela log si nu-mi face nimica...deci??.se poate repara?... sa stiu daca sa-l sterg...
EDIT: Am rezolvat....cu functia restaurare...multumesc TC!
EDIT: Am rezolvat....cu functia restaurare...multumesc TC!
Csm- Membru Forumgratuit
Cum am mai zis si sus, TC!
Csm- Membru Forumgratuit
=> Inchis
Vizitato- Vizitator
Subiecte similare
» Nu merg butoanele bbcode
» Problema Forum . Nu merg Videoclipurile care le postez alea YouTube.
» Cum scot butoanele de pe forum ?
» Nu imi merg sub-forumurile !
» O mica problema la Butoanele de Navigare Forum !
» Problema Forum . Nu merg Videoclipurile care le postez alea YouTube.
» Cum scot butoanele de pe forum ?
» Nu imi merg sub-forumurile !
» O mica problema la Butoanele de Navigare Forum !
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum