Cerere bara navigare (butoane)
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Servicii active :: Graphic Design :: Cereri de imagini :: Cereri rezolvate
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Cerere bara navigare (butoane)
Tipul de imagine : Bara navigare (butoane)
Marimea imagini (in pixels) : Marimea unui buton de navigare, nu stiu exact... va orientati si dvs.
Cu sau fara animatie : Fara
Culoarea de fundal : #252525
Imagine/i link/s : -
Textul dorit : Forum,Portal,Calendar,FAQ,Cautare,Membri,Grupuri,Profil,Mesagerie,1 PM NOU,Inregistrare,Conectare,Deconectare,Chat,Admin List,C. FIFA 08 (as vrea sa fie scriese exact cum le-am scris aici)
Link pozitionat in continutul imagini : -
Culoare/i font : Un albastru deschis la toate cu exceptia : Inregistrarii,1 PM NOU si Chat. Ele sa aiba prima litera rosie si dupa acel albastru deschis.
Link-ul forumului dumneavoastra : www.laviva.forumz.ro (sa iasa ceva de genul cum sunt butoanele)
Mesaj suplimentar in imagine: (ex: Nu doresc mesaj suplimentar)
Informatii suplimentare: Doar sa faca ce-am cerut nimic mai mult.
Bafta!!!
Marimea imagini (in pixels) : Marimea unui buton de navigare, nu stiu exact... va orientati si dvs.
Cu sau fara animatie : Fara
Culoarea de fundal : #252525
Imagine/i link/s : -
Textul dorit : Forum,Portal,Calendar,FAQ,Cautare,Membri,Grupuri,Profil,Mesagerie,1 PM NOU,Inregistrare,Conectare,Deconectare,Chat,Admin List,C. FIFA 08 (as vrea sa fie scriese exact cum le-am scris aici)
Link pozitionat in continutul imagini : -
Culoare/i font : Un albastru deschis la toate cu exceptia : Inregistrarii,1 PM NOU si Chat. Ele sa aiba prima litera rosie si dupa acel albastru deschis.
Link-ul forumului dumneavoastra : www.laviva.forumz.ro (sa iasa ceva de genul cum sunt butoanele)
Mesaj suplimentar in imagine: (ex: Nu doresc mesaj suplimentar)
Informatii suplimentare: Doar sa faca ce-am cerut nimic mai mult.
Bafta!!!
Re: Cerere bara navigare (butoane)
Avind in vedere ca pentru moment acest topic nu mai prezinta interes pentru autor, va fi inchis si trimis la cereri rezolvate.
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Servicii active :: Graphic Design :: Cereri de imagini :: Cereri rezolvate
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum