Cerere mascota
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Servicii active :: Graphic Design :: Cereri de imagini :: Cereri rezolvate
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Cerere mascota
O cerere ce nu cred ca mai cere nimeni )
Model de postare a unei cereri:
Tipul de imagine : Mascota
Marimea imagini (in pixels) : marimea ca si la mascota ForumGratuit
Cu sau fara animatie : Fara
Culoarea de fundal : Ceva bun de mascota
Imagine/i link/s : nu am link
Textul dorit : fara text
Link pozitionat in continutul imagini : -
Culoare/i font : ceva frumos pentru o mascota
Link-ul forumului dumneavoastra : www.tutorialeonline.hitforum.ro
Mesaj suplimentar in imagine: Nu doresc mesaj suplimentar
Informatii suplimentare: Asi dori o imagine ca sa fie mascota forumului meu ! Sa fie un pisicut daca se poate . Sa fie un alb spre gri nu negru va rog mult ...
Va rog sa nu inchideti cererea ca eu plec 2 saptamanii in Franta sau chiar 3 si nu voi putea raspunde daca e ok sau nu. Sau daca o inchideti am dreptul sa fac alta cand revin chiar daca nu au trecut 3 zile de cand ati inchis-o , ok ? Ca sa am ce-mi doresc ... Multumesc ... Asatzi plec in Franta !
Model de postare a unei cereri:
Tipul de imagine : Mascota
Marimea imagini (in pixels) : marimea ca si la mascota ForumGratuit
Cu sau fara animatie : Fara
Culoarea de fundal : Ceva bun de mascota
Imagine/i link/s : nu am link
Textul dorit : fara text
Link pozitionat in continutul imagini : -
Culoare/i font : ceva frumos pentru o mascota
Link-ul forumului dumneavoastra : www.tutorialeonline.hitforum.ro
Mesaj suplimentar in imagine: Nu doresc mesaj suplimentar
Informatii suplimentare: Asi dori o imagine ca sa fie mascota forumului meu ! Sa fie un pisicut daca se poate . Sa fie un alb spre gri nu negru va rog mult ...
Va rog sa nu inchideti cererea ca eu plec 2 saptamanii in Franta sau chiar 3 si nu voi putea raspunde daca e ok sau nu. Sau daca o inchideti am dreptul sa fac alta cand revin chiar daca nu au trecut 3 zile de cand ati inchis-o , ok ? Ca sa am ce-mi doresc ... Multumesc ... Asatzi plec in Franta !
Re: Cerere mascota
Astfel de mascote poti gasi cautand pe site-uri care ofera iconuri gratuite sau cu plata!
KomyOmy : Am cautat , nu am gasit nimic pe placul meu
Infine ... Te rog eu ma poti ajuta sau imi dai un site unde gasesc ceva asemanator cu ce vreau eu ?
Infine ... Te rog eu ma poti ajuta sau imi dai un site unde gasesc ceva asemanator cu ce vreau eu ?
WOw , pe ce site le-ai gasit ?
Gata , gasii pe ce site . Mersi ca mi le dadusi pe alea , o sa folosesc una .
Gata , gasii pe ce site . Mersi ca mi le dadusi pe alea , o sa folosesc una .
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Servicii active :: Graphic Design :: Cereri de imagini :: Cereri rezolvate
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum