Trimitere newsletter in format html!
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Trimitere newsletter in format html!
Deci am facut un cod html pentru a-l trimite membrilor de pe forumul meu.Am dat la newsletter am selectat format html am scris codul in casuta pentru codul html si textul in casuta pt text.Am dat pe previzualizare apoi trimitere si mi-a dat eroarea: Continut prea scurt al mailului .
Va rog sa-mi spuneti cam cat de lung ar trebuii sa fie acest continut.
Va rog sa-mi spuneti cam cat de lung ar trebuii sa fie acest continut.
Ultima editare efectuata de catre SorinGabriel in Lun Aug 02, 2010 11:30 pm, editata de 1 ori
Re: Trimitere newsletter in format html!
Deoarece titlul dumneavoastră nu este explicit şi de aceea nu ajută la găsirea subiectului folosind opţiunea de "Căutare" nu voi răspunde (şi nici un alt membru) până când nu vă schimbaţi titlul subiectului într-unul mai explicit, legat de problema dumneavoastră
Vizitato- Vizitator
E mai bine?
Nu exista limite la trimiterea unui newsletter, din cate stiu. E prima data cand aud de asa ceva, insa, ma gandesc ca ar trebui sa aiba cel putin 3-4 randuri. Aveti grija si la coduri daca ati folosit HTML-ul. E posibil sa apara erori din cauza neinchiderii corecte a codurilor folosite.
Multumesc aveai mare dreptate!Codul nu era inchis cum trebuie multumesc mult.
Puteti inchide topicul
Puteti inchide topicul
Topic rezolvat=>inchis
Subiecte similare
» Imbunatatirea sistemului de trimitere a unui newsletter
» Functii jQuery: format number si format string
» Cum se trimite un Newsletter
» Nu mai pot trimite newsletter
» Eliberarea arhivei Newsletter
» Functii jQuery: format number si format string
» Cum se trimite un Newsletter
» Nu mai pot trimite newsletter
» Eliberarea arhivei Newsletter
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum