In headerul si footerul forumului apare casuta de conectare chiar daca esti conectat.
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Imi apare Conectare de mai multe ori !
Astazi am observat ca , apare Conetare si Password pt a te loga de 2 ori odata sus sub butoane si ink o data sub statistici jos ? Ce sa intamplat ? Ast sami rasp !
Vizitato- Vizitator
[Subiect-Unic] In headerul si footerul forumului apare casuta de conectare chiar daca esti conectat.
Titlul spune tot. Am scormonit panoul nu am gasit nimic. De ieri a aparut problema. Cum rezolvam?
Am scormonit o ora si jumatate si forumul help in cautarea unei probleme asemanatoare si nu am gasit raspuns.
Pe alte forumuri gratuite am vazut ca nu apare. Iata si capturile:
aici e headerul cu meniul (in fine nu e bine zis header ...partea unde de obicei sunt anunturile)
si partea de jos a forumului.
Precizare: problema este numai pe prima pagina, pe paginile celelalte ale forumului nu apare
Multumesc.
Am scormonit o ora si jumatate si forumul help in cautarea unei probleme asemanatoare si nu am gasit raspuns.
Pe alte forumuri gratuite am vazut ca nu apare. Iata si capturile:
aici e headerul cu meniul (in fine nu e bine zis header ...partea unde de obicei sunt anunturile)
si partea de jos a forumului.
Precizare: problema este numai pe prima pagina, pe paginile celelalte ale forumului nu apare
Multumesc.
Re: In headerul si footerul forumului apare casuta de conectare chiar daca esti conectat.
Este o eroare de a forumul gratuit presupun deoaree apare la toate forumurile nu numai tie .
Re: In headerul si footerul forumului apare casuta de conectare chiar daca esti conectat.
pai cunosc un forum gratuit unde nu apare
nu pot sa ii dau numele dar are domeniul: forumcreativ si nu forumgratuit ca al meu.
vad ca si pe help aici apare
nu pot sa ii dau numele dar are domeniul: forumcreativ si nu forumgratuit ca al meu.
vad ca si pe help aici apare
Si eu am nume de domeniu si imi apare la fel ... Cred ca este o eroare de la ForumGratuit , la fel cum a fost acum cateva saptamanani si cu semnaturile :-?
Topic fuzionat cu cel unic al problemei.
Este un bug de la noile update-uri, tehnicienii au fost anuntati
Edit: Problema a fost rezolvata
Este un bug de la noile update-uri, tehnicienii au fost anuntati
Edit: Problema a fost rezolvata
Vizitato- Vizitator
AHam asa este sa rezolvat :X:X
Vizitato- Vizitator
Problema rezolvata => Topic inchis.
Subiecte similare
» Cum pot ascunde sau sterge casuta de conectare din josul forumului
» vezi categoriile numa daca esti inregistrat
» Footerul nu apare pe pagina de start
» Problema casuta de conectare
» ultimele subiecte postate sa apara in footerul forumului PhPBB3
» vezi categoriile numa daca esti inregistrat
» Footerul nu apare pe pagina de start
» Problema casuta de conectare
» ultimele subiecte postate sa apara in footerul forumului PhPBB3
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum