Eliminare grupuri de sub forum
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Eliminare grupuri de sub forum
Salut
Vreau sa nu imi mai apara grupurile sub forum , ma poate ajuta cineva
Uitati o imagine poate va mai ajuta cu ceva
Vreau ca in loc de "moderatori : administratori , D@sing-team , sponsor ..." sa imi apara descrierea forumului
Vreau sa nu imi mai apara grupurile sub forum , ma poate ajuta cineva
Uitati o imagine poate va mai ajuta cu ceva
Vreau ca in loc de "moderatori : administratori , D@sing-team , sponsor ..." sa imi apara descrierea forumului
Re: Eliminare grupuri de sub forum
PA=>Afisare=>Pagina de start=>Structura si ierarhie=>Afisare moderatori forum=>Nu=>Inregistrare.
Vizitato- Vizitator
Multumesc mult
Daca nu fac o greseala , cum pot sa fac ca sa imi apara numele moderatorului acelui forum, nu numele grupului
Daca nu fac o greseala , cum pot sa fac ca sa imi apara numele moderatorului acelui forum, nu numele grupului
Cu placere
PA=>Utilizatori&Grupuri=>Utilizatori=>Administrare utilizatori=>Gasiti utilizatorul=>Permisiuni=>Bifati este Moderator=>Inregistrare.
Topic rezolvat=>Inchis.
PA=>Utilizatori&Grupuri=>Utilizatori=>Administrare utilizatori=>Gasiti utilizatorul=>Permisiuni=>Bifati este Moderator=>Inregistrare.
Topic rezolvat=>Inchis.
Vizitato- Vizitator
Subiecte similare
» Eliminare sclipire grupuri si utilizatori
» Cum fac sa imi arate Forum , membri , grupuri ca in poza ( ca la voi pe forum )
» Eliminare Forum
» Eliminare contur forum
» Eliminare sub forumuri dintr-un forum
» Cum fac sa imi arate Forum , membri , grupuri ca in poza ( ca la voi pe forum )
» Eliminare Forum
» Eliminare contur forum
» Eliminare sub forumuri dintr-un forum
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum