Cum obtin scriptul unei pagini de start
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 2 • Distribuiţi
Pagina 1 din 2 • 1, 2
Cum obtin scriptul unei pagini de start
Am facut o pagina de start in Photoshop si nu stiu sa o fac functionabila(a o fac script). Cum o fac?
Re: Cum obtin scriptul unei pagini de start
pagina de start adica banner?
Nu. Uite pagina de start:
Vreau sa o fac functionabila(cand intri pe forum sa apara asta si sa aiba butoane care redirectioneaza catre Portal/Forum sau alte pagini)
Si vreau ca in chenare sa pot sa pun texte/iamgini.
Vreau sa o fac functionabila(cand intri pe forum sa apara asta si sa aiba butoane care redirectioneaza catre Portal/Forum sau alte pagini)
Si vreau ca in chenare sa pot sa pun texte/iamgini.
pai pt asa ceva eu sincer nu ma pricep dar sincer sa-ti zic stiu ca este foarte mult de munca .Defapt din cat stiu este foarte foarte mult de munca .Eu folosesc unul facut de altcineva http://emanuel.forumz.ro/Black-and-Blue-Template-h5.htm asta e previzualizarea
Nu e prea mult de munca pentru cei care stiu bine HTML/PHP/ETC...
Eu cred ca si pentru ei deoarece este foarte foarte mult de scris
aici: help.forumgratuit.ro/tutoriale-f6/cum-se-face-un-index-personalizat-redirectionare-in-alte-doua-pagini-t3611.htm
Zack.- Membru onorific
Localizare : Sibiu
Data înscrierii : 24/06/2010
Mulțumiri : 0
Da dar acolo ma invata sa pun doua imagini pe un bakground, nu sa pozitionez textul unde vreau, etc. Eu vreau ceva mai complicat.
Pai tu ai facut un layout.. te duci in photoshop la Image -> Canvas size schimbi din cm in pixeli si modifici astfel incat sa iti incapa un patratel in imagine.. in fine.. tre` sa`l salvezi pe bucatele apoi sa faci un tabel cu border 0 si cellspacing 0, cu mai multe celule si pe fiecare celula sa pui bucatelele alea din layout.. asta e varinat mai complexa..
O alta varianta ar fi sa faci un tabel cu dimensiunile layout`ului si sa pui layou`ul ca imagine de fundal.. apoi sa`ti pui textul sau ce vrei tu pe el.. dar acolo tre` sa le potrivesti..
@alyprofu: tu vorbesti ca sa n`adormi.. daca nu stii despre ce e vb atunci de ce *** mai postezi?
O alta varianta ar fi sa faci un tabel cu dimensiunile layout`ului si sa pui layou`ul ca imagine de fundal.. apoi sa`ti pui textul sau ce vrei tu pe el.. dar acolo tre` sa le potrivesti..
@alyprofu: tu vorbesti ca sa n`adormi.. daca nu stii despre ce e vb atunci de ce *** mai postezi?
Intra pe pagina respectiva , apasa CTRL+SHIFT+U si iti va da firefox / opera scriptul respectivei pagini. Il pui intr-o pagina HTML pe care o setezi ca pagina de start din panoul de administrare si mai modifici ce doresti pe acolo la nume , imagini , etc... daca ai nevoie de ceva continua acest subiect.
CheGuevara- Membru Forumgratuit
Data înscrierii : 23/07/2010
Mulțumiri : 0
Normal ca nu functioneaza.. el nu a citit primul post.. nu a vazut ca tu ai facut o imagine.. el credea ca este o pagina deja existenta pe net..
Pagina 1 din 2 • 1, 2
Subiecte similare
» Crearea unei pagini CSS cu ajutorul unei gazduiri proprii
» Problema la afisarea pagini de start
» Pagina de Start, cu redirectionare in alte pagini
» crearea unei pagini inainte de a fi accesat forumul
» cum pot adauga o bara de unelte in footerul unei pagini html
» Problema la afisarea pagini de start
» Pagina de Start, cu redirectionare in alte pagini
» crearea unei pagini inainte de a fi accesat forumul
» cum pot adauga o bara de unelte in footerul unei pagini html
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum