Cum fac sa se adauge automat utilizatorii banati in legenda
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme legate de panou, certificate SSL, credite si domenii personalizate :: Arhiva probleme legate de panoul de administrare
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Cum fac sa se adauge automat utilizatorii banati in legenda
Recent am banat utilizator si trebuia sa il adaug in grupul utilizatori banati si sa-i dau rangul de utilizator banat.
Cum pot face ca,cand ii dau ban sa se adauge automat la utilizatori banati si sa aiba rangul de utilizator banat?
Cum pot face ca,cand ii dau ban sa se adauge automat la utilizatori banati si sa aiba rangul de utilizator banat?
Re: Cum fac sa se adauge automat utilizatorii banati in legenda
Nu cred ca poti face asta, cred ca te trebuie sa te duci tu in profilul lui si sa bifezi acea poza cu Banned.
Daca nu am dreptate rog sa ma corecteze cineva.
Daca nu am dreptate rog sa ma corecteze cineva.
Eu am facut un fel de bara warn dar,dupa ce o aleg la banned tot trebuie sa i dau eu ban,sa il adaug in grupul utilizatori banati etc.
ii adaugi manual ca doar nu banezi 50 conturi pe zi ...
Acest lucru nu este posibil (inca)
=> Inchis
Acest lucru nu este posibil (inca)
=> Inchis
Vizitato- Vizitator
Subiecte similare
» Cum sa fac sa se adauge automat utilizatorii inregistrati in legenda?
» Script pentru utilizatorii banati
» De ce altii au voie sa modifice /adauge/sterge footerul
» Membri banati
» Am nevoie de un cod care sa imi adauge o imagine pe categorii pe versiunea phpbb2
» Script pentru utilizatorii banati
» De ce altii au voie sa modifice /adauge/sterge footerul
» Membri banati
» Am nevoie de un cod care sa imi adauge o imagine pe categorii pe versiunea phpbb2
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme legate de panou, certificate SSL, credite si domenii personalizate :: Arhiva probleme legate de panoul de administrare
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum