Cum pot sa fac ca la nume sa nu ma duca la profil?
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Cum pot sa fac ca la nume sa nu ma duca la profil?
Stiu ca nu intelegeti mai nimic din titlu, dar sa va explic:
Cum pot sa fac, la fel ca pe acest forum, ca daca sunt vizitator, cand vreau sa dau click pe un membru, care tocmai a postat un mesaj, sa nu ma duca la profilul lui?
Am vazut ca aici daca dai click pe numele unui membru care a postat mesaj, nu poti sa te duci la profilul lui, sa-l vezi!
Deci...?
Cum pot sa fac, la fel ca pe acest forum, ca daca sunt vizitator, cand vreau sa dau click pe un membru, care tocmai a postat un mesaj, sa nu ma duca la profilul lui?
Am vazut ca aici daca dai click pe numele unui membru care a postat mesaj, nu poti sa te duci la profilul lui, sa-l vezi!
Deci...?
Ultima editare efectuata de catre Ludu in Lun Iul 12, 2010 9:36 pm, editata de 1 ori
Re: Cum pot sa fac ca la nume sa nu ma duca la profil?
PA/Utilizatori & Grupuri/Permisiuni speciale/Vizualizeaza profilul: Membri
Vizitato- Vizitator
Re: Cum pot sa fac ca la nume sa nu ma duca la profil?
Topic rezolvat=>Inchis.
Vizitato- Vizitator
Subiecte similare
» Cum pun nume monstruletului din profil
» Cum fac un buton pe forum si sa ma duca sus.
» Cum pun un nume gen www.comunitatea.....
» Cum pot face o categorie INregistreaza-te si cand dai pe ea sa te duca sa te inregistrezi ?
» Nume la categorii
» Cum fac un buton pe forum si sa ma duca sus.
» Cum pun un nume gen www.comunitatea.....
» Cum pot face o categorie INregistreaza-te si cand dai pe ea sa te duca sa te inregistrezi ?
» Nume la categorii
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum