Cum fac ca titlul Subiectelor respectiv membrilor...etc sa nu fie subliniate
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Cum fac ca titlul Subiectelor respectiv membrilor...etc sa nu fie subliniate
Cum fac ca titlul Subiectelor sau membrilor..etc sa nu fie subliniate mentionez versiunea forumului este invision
Re: Cum fac ca titlul Subiectelor respectiv membrilor...etc sa nu fie subliniate
nu inteleg ce vrei sa zici, poti sa faci un print screen?
Zack.- Membru onorific
Localizare : Sibiu
Data înscrierii : 24/06/2010
Mulțumiri : 0
Re: Cum fac ca titlul Subiectelor respectiv membrilor...etc sa nu fie subliniate
Silviu, daca te referi la ceea ce ma gandesc si eu....asta e mai pe toate forumurile, uita-te la forumul de suport chiar, sunt toate subliniate cand dai cu cursorul pe ele..
Daca nu e ceea ce vrei, fa-ne un print.
Daca nu e ceea ce vrei, fa-ne un print.
Mdea....... imi spune cineva cum se face un print nam mai facut si nush cum se face
Despre asta vb Wisdom mi-a citit gandurile Mersi mult Wisdom. .Esti cel mai tare .Tine-o tot asa nu stiu ce s-ar face forumul gratuit fara tine.Poate ca nu am fost indeajuns de explicit si ceilalti nu au inteles.Mersi mult gata puteti inchide topicul
Nu sunt cel mai tare, sunt doar in trecere
Cu placere
Rezolvat
=> Inchis
Cu placere
Rezolvat
=> Inchis
Vizitato- Vizitator
Subiecte similare
» Nu imi intra in topicul respectiv , imi arata doar o poza
» Cum pot pune un icon la titlul subiectelor ? [R]
» Linkuri subliniate
» cum fac sa nu imi mai fie linkurile subliniate
» Subforumuri subliniate!
» Cum pot pune un icon la titlul subiectelor ? [R]
» Linkuri subliniate
» cum fac sa nu imi mai fie linkurile subliniate
» Subforumuri subliniate!
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum