Cerere rank-uri
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Servicii active :: Graphic Design :: Cereri de imagini :: Cereri rezolvate
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Cerere rank-uri
Asi dori si eu niste rankuri daca puteti sa imi faceti va rog frumos :
Tipul de imagine : Rank
Marimea imagini (in pixels) : 250 x 150
Cu sau fara animatie : Da
Culoarea de fundal : Alb
Imagine/i link/s : -
Textul dorit : Administrator , Moderator , Asistent , Membru WePlay4Story , User banat si Membru Nou
Link pozitionat in continutul imagini : nu am link
Culoare/i font : Negru
Link-ul forumului dumneavoastra : www.weplay4story.wikiforum.ro/forum.htm
Mesaj suplimentar in imagine: Nu doresc mesaj suplimentar !
Informatii suplimentare: Asi dori Administrator sa fie cat mai color , dar nu cu culori inchise ci cu dealea deschise . Si sa scrie A sa dispara sa scrie langa d sa dispara langa m dispare langa i dispare si asa mai departe pana ajunge la r de la final si dupa ce dispare si r apare tot cuvantul si o ia de la capat , dar asi dori nu foarte rapid sa apara litere si sa dispara ci o diferenta intre ele de cam 6 secunde . Doar la administrator , la Moderator sa scrie cu culoarea de pe forumul meu , la Asistent la fel la Membru Weplay4Story la fel la User Banat la fel si la Membru nou un galben mai inchis putin numai ca toate inafara de administrator scrisu sa apara si sa dispara , la administrator am zis cum vreau.
Multumesc !
Tipul de imagine : Rank
Marimea imagini (in pixels) : 250 x 150
Cu sau fara animatie : Da
Culoarea de fundal : Alb
Imagine/i link/s : -
Textul dorit : Administrator , Moderator , Asistent , Membru WePlay4Story , User banat si Membru Nou
Link pozitionat in continutul imagini : nu am link
Culoare/i font : Negru
Link-ul forumului dumneavoastra : www.weplay4story.wikiforum.ro/forum.htm
Mesaj suplimentar in imagine: Nu doresc mesaj suplimentar !
Informatii suplimentare: Asi dori Administrator sa fie cat mai color , dar nu cu culori inchise ci cu dealea deschise . Si sa scrie A sa dispara sa scrie langa d sa dispara langa m dispare langa i dispare si asa mai departe pana ajunge la r de la final si dupa ce dispare si r apare tot cuvantul si o ia de la capat , dar asi dori nu foarte rapid sa apara litere si sa dispara ci o diferenta intre ele de cam 6 secunde . Doar la administrator , la Moderator sa scrie cu culoarea de pe forumul meu , la Asistent la fel la Membru Weplay4Story la fel la User Banat la fel si la Membru nou un galben mai inchis putin numai ca toate inafara de administrator scrisu sa apara si sa dispara , la administrator am zis cum vreau.
Multumesc !
Re: Cerere rank-uri
Nu cred ca s-a referit la asta .. Probabil ca a doua litera sa apara dupa 6 secunde de precedenta
pai, si eu ce am spus ... iti imaginezi cat de greu se afiseaza framurile ? Pai ca sa astepti sa vezi tot rank-ul administrator, trebuie sa astepti un minut si 18 sec.
am zis ceva de genul ca music cand face lucrari face textul apare rpd nici 1 secunda intre prima litera si a doua , si vroiam sa apara mai greu a doua si am dat si eu un numar de secunde . Dar nu este obligatoriu acela .
Wowwwww , a meritat sa astept atata
Komy sunt excelente .
Topic rezolvat , multumesc komy :X Le adoooor
Komy sunt excelente .
Topic rezolvat , multumesc komy :X Le adoooor
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Servicii active :: Graphic Design :: Cereri de imagini :: Cereri rezolvate
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum