Cash mod (please)
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii acceptate/implementate
Pagina 2 din 2 • Distribuiţi
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Ce cash mod ai vrea?
Cash mod (please)
Rezumarea primului mesaj :
Am incercat si pe forumul pe engleza sa-i conving pe ceilalti (techies) sa faca posibila aceasta optiune, dar fara folos
aceasta optiune consta in:
CASH MOD SIMPLU :
*cand postezi, primesti un anumit nr. de bani
* poti sa redenumesti banii
* poti sa iei bani de la cineva/ai optiunea sa donezi bani la altcineva
CASH MOD AVANSAT:
* poti adauga si o imagine mik (de preferat sa fie un autosizer, sa faca imaginea destul de mica)
* ai la dispozitie un shop (care iti da de exemplu... 10 posturi in plus, mai mult spatiu la sig etc.)
* si multe altele, k nu-mi mai trece nik prin cap
Probabil ca cer prea mult, dar nu e nevoie, bineinteles, tot sa se faca, ma multumesc si cu un cash mod simplu, doar sa-l am
Am incercat si pe forumul pe engleza sa-i conving pe ceilalti (techies) sa faca posibila aceasta optiune, dar fara folos
aceasta optiune consta in:
CASH MOD SIMPLU :
*cand postezi, primesti un anumit nr. de bani
* poti sa redenumesti banii
* poti sa iei bani de la cineva/ai optiunea sa donezi bani la altcineva
CASH MOD AVANSAT:
* poti adauga si o imagine mik (de preferat sa fie un autosizer, sa faca imaginea destul de mica)
* ai la dispozitie un shop (care iti da de exemplu... 10 posturi in plus, mai mult spatiu la sig etc.)
* si multe altele, k nu-mi mai trece nik prin cap
Probabil ca cer prea mult, dar nu e nevoie, bineinteles, tot sa se faca, ma multumesc si cu un cash mod simplu, doar sa-l am
Re: Cash mod (please)
este foarte buna ideea mai ales ca e buna pentru proiectul meu,dar sa se faca in asa fel in cat fiecare sa poata dezactiva opriune dupa bunul plac
reddish a scris:super ideea ...
Sunt pentru simplu :-"...
pentru ca e mai.. simplu , deci si mai simplu de folosit...
Nu ca e mai greu pe avansat dar oricum multi nu stiu sa faca un amarat de cont sau cum sa posteze , cred ca varianta simpla ar fi mai usor de folosit si de intales pentru toti ..
ar fi o idee...super cool...cel avansat...ma intreb daca se va lua in considerare acest topic...si vreau sa fie pe forumgratuit nu pe forummoution...adik pe cel roman ca eu acolo am forum
kukashi ( apropo e kakashi nu kukaashi ), PA-ul este acelasi, nu este unul pentru fiecare limba ( adica poti sa-ti schimbi limba in engleza sau araba sau chineza daca vrei ). Deci daca s-ar aproba sugestia, optiunea ar fi in toate panourile de administrare, indiferent de limba.
Bine, poate ca ar fi mai bine optiunea avansata ^^".. mai ales shop-ul
Bine, poate ca ar fi mai bine optiunea avansata ^^".. mai ales shop-ul
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii acceptate/implementate
Pagina 2 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum