top123.
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
top123.
[b]Vreau sa stiu si eu daca pot inscrie forumul gratuit pe care il am in tpo123 mi-am facut cont am bagat tooate datele si acum trebuie sa bag codul ala de la ei si nu stiu unde va ro putin ajutor daca se poate ca nuj cum sa aduk membri pe forum altfel:(
Ultima editare efectuata de catre j o c k e r in Joi Iun 24, 2010 10:22 am, editata de 1 ori
Re: top123.
si unde bag codul ala ca mi-a dat ditamai codu da-mi add la sters pls dac nu e interzis sa pun si id:(
j o c k e r, deoarece titlul dumneavoastră nu este explicit şi de aceea nu ajută la găsirea subiectului folosind opţiunea de "Căutare" nu voi răspunde (şi nici un alt membru) până când nu vă schimbaţi titlul subiectului într-unul mai explicit, legat de problema dumneavoastră
Nu mai scrieţi informații personale pe forum.
Mulţumesc pentru înţelegere!
otiy, va rugam sa nu mai raspundeti la topicuri cu titlu inexplicit!
Fiind aceasta a treia abatare de acest gen => Warn2
Nu mai scrieţi informații personale pe forum.
otiy, va rugam sa nu mai raspundeti la topicuri cu titlu inexplicit!
Fiind aceasta a treia abatare de acest gen => Warn2
Vizitato- Vizitator
Sunt multe modalităti ca oamenii să se înscrie pe forumul tău.
1. Scrie forumul tău pe site-ul top123 şi altele.
2. Invităţi prietenii să vadă forumul tău , apoi să se înregistreze.
Aşa aduci membri pe forumul tău .
P.S. A schimbat titlul subiectului.
1. Scrie forumul tău pe site-ul top123 şi altele.
2. Invităţi prietenii să vadă forumul tău , apoi să se înregistreze.
Aşa aduci membri pe forumul tău .
P.S. A schimbat titlul subiectului.
Da ma dar chestia era ca am facut tot ce trebuie pentru inscriere si mi-a data un cod lung tare si in panoul de administrare nuj unde sa il bag nu am vazut nimik in care sa inserez acel cod si la metoda data de tine mai sus numai pe mess am cont din toate si mare scofala nu fac cu mesengeru nu pot face spam pe mess e nasol imi sar oamenii in cap si am zis ca daca tot m-am inscris in top123 si am totul nu-mai codul nu stiu unde sa-l bag e nasol sa va stresez si pe vi dar na trebuie sa ma credeti...!
Fii atent, o metoda e sa faci asa..
Panou Administrare=> General=>Forum=>Categorii si forumuri=> Click pe si Fa un FORUM in ce categorie vrei!
Codul il bagi la Descriere!
Panou Administrare=> General=>Forum=>Categorii si forumuri=> Click pe si Fa un FORUM in ce categorie vrei!
Codul il bagi la Descriere!
De ce sa-l bage acolo cand il poate baga pe tot forumul
P.A. - Afisare - Pagina de Start - Generalitati - Continutul mesajului (Aici il bagi) - Register
Apropo ti-am mai dat raspunsul si in topicul celalalt
P.A. - Afisare - Pagina de Start - Generalitati - Continutul mesajului (Aici il bagi) - Register
Apropo ti-am mai dat raspunsul si in topicul celalalt
ma totusi nu imi merge cand dau register la cod imi zice lasati necompletat acest rand pentu mesajul de pe pagina de start su nu pot sa iii dau inregistrare la acel cod
am reuisit multumesc tuturor care au avut bunavointa si m-au ajutat topik inchis
Topic rezolvat => Inchis
Vizitato- Vizitator
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum