Optiunile mesajelor din forum
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Optiunile mesajelor din forum
Vreau si eu sa apara la mine pe forum, exact ca la voi ...
Mie imi apare asa
Si la mai multi useri daca vreau sa le editez mesajul sa le scriu ceva, imi apar codurile HTML dezactivate..si celelalte, am facut si din PA, toate sunt pe "da" dar...degeaba. Decat mie mi se pastreaza! Si la unii useri... si as dori sa fie exact ca la voi, sa nu mai apara acolo functia de HTML sa fie activata pentru toti userii.
Multumesc anticipat!
Mie imi apare asa
Si la mai multi useri daca vreau sa le editez mesajul sa le scriu ceva, imi apar codurile HTML dezactivate..si celelalte, am facut si din PA, toate sunt pe "da" dar...degeaba. Decat mie mi se pastreaza! Si la unii useri... si as dori sa fie exact ca la voi, sa nu mai apara acolo functia de HTML sa fie activata pentru toti userii.
Multumesc anticipat!
Ultima editare efectuata de catre Bogdanel` in Sam Iun 26, 2010 1:56 am, editata de 1 ori
Re: Optiunile mesajelor din forum
Optiunea "Sterge acest mesaj" este deoarece pe forumul tau esti Moderator!
Aici nu iti apare pentru ca esti un simplu utilizator!
Sper ca de asta era vorba..!
Aici nu iti apare pentru ca esti un simplu utilizator!
Sper ca de asta era vorba..!
Vreau daca exista ceva asa incat sa fie activate pentru toti utilizatorii functia de HTML si BBCODE fara sa mai aleaga ei.
Trebuie sa mearga in Profil -> Permisiuni -> Autorizeaza intotdeauna HTML -> Da -> Inregistrare si la fel si pentru BBCode.
Astfel nu vor mai trebui sa bifeze/debifeze casuta aceea de fiecare data cand vor posta un mesaj.Si de aceea, acea casuta nici nu va mai aparea.
Sper ca am fost de ajutor
Astfel nu vor mai trebui sa bifeze/debifeze casuta aceea de fiecare data cand vor posta un mesaj.Si de aceea, acea casuta nici nu va mai aparea.
Sper ca am fost de ajutor
Subiecte similare
» Optiunile membrului personalizate!
» numarul mesajelor pe forum
» Spatiu de stocare a mesajelor pe forum !
» Din: Adăugarea pe forum a mesajelor de moderare ca pe forumul de suport
» Problema cu optiunile
» numarul mesajelor pe forum
» Spatiu de stocare a mesajelor pe forum !
» Din: Adăugarea pe forum a mesajelor de moderare ca pe forumul de suport
» Problema cu optiunile
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum