Cerere butoane
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Servicii active :: Graphic Design :: Cereri de imagini :: Cereri rezolvate
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Cerere butoane
Tipul de imagine :butoane
Marimea imagini (in pixels) : 90x30
Cu sau fara animatie:... fara
Culoarea de fundal :Negru
Imagine/ilink/s :-
Textul dorit : Acasa/Portal/Galerie/Faq/Cauta/Membri/Grupuri/Profil/Mesaje/Log in/Log out/Chat
Culoare/font :verde
Link-ul forumului dumneavoastra :http://anime4all.forumer.ro
Mesaj suplimentar in imagine: Nu doresc mesaj suplimentar
Informatii suplimentare: Doresc butoanele de navigare pe care leam spus mai sus.Vreau ca butoanele sa fie lipite in asa fel sa arate ca o bara..Si sa fie ceva special si modern daca se poate.Si sa se potriveasca cu tema forumului.Am deschis forumul sa puteti sa va uitati
Si scuzati ca sunt insistent dar am nevoie
Marimea imagini (in pixels) : 90x30
Cu sau fara animatie:... fara
Culoarea de fundal :Negru
Imagine/ilink/s :-
Textul dorit : Acasa/Portal/Galerie/Faq/Cauta/Membri/Grupuri/Profil/Mesaje/Log in/Log out/Chat
Culoare/font :verde
Link-ul forumului dumneavoastra :http://anime4all.forumer.ro
Mesaj suplimentar in imagine: Nu doresc mesaj suplimentar
Informatii suplimentare: Doresc butoanele de navigare pe care leam spus mai sus.Vreau ca butoanele sa fie lipite in asa fel sa arate ca o bara..Si sa fie ceva special si modern daca se poate.Si sa se potriveasca cu tema forumului.Am deschis forumul sa puteti sa va uitati
Si scuzati ca sunt insistent dar am nevoie
Re: Cerere butoane
Mersi dar nu ai pus cu Cautare,Contact si reguli.Sunt bune dar te rog sa le pui si pe alea
Mersi dar daca te uiti la postul meu anterioro sa vezi ca am cerut si butonul Reguli.Nu stiu daca vrei sa il faci dar iti multumesc mult.
din moment ce acest utilizator foloseste deja aceste butoane pe forumul sau, voi marca cererea rezolvata
Subiecte similare
» Cerere butoane de postare si butoane interior
» Cerere butoane
» Cerere Butoane
» Cerere Butoane
» Cerere butoane
» Cerere butoane
» Cerere Butoane
» Cerere Butoane
» Cerere butoane
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Servicii active :: Graphic Design :: Cereri de imagini :: Cereri rezolvate
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum