Ranguri in functie de puncte
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale
Pagina 2 din 3 • Distribuiţi
Pagina 2 din 3 • 1, 2, 3
Sunteti de acord ca rangurile sa se schimbe in functie de puncte?
Ranguri in functie de puncte
Rezumarea primului mesaj :
Am cautat si nu am gasit nimic asemanator pe site
Am si eu o propunere
Rangurile se schimba in functie de mesajele pe care le ai.
Eu as vrea ca rangurile sa se poate schimba si in functie de punctele pe care le ai...
Am cautat si nu am gasit nimic asemanator pe site
Am si eu o propunere
Rangurile se schimba in functie de mesajele pe care le ai.
Eu as vrea ca rangurile sa se poate schimba si in functie de punctele pe care le ai...
Re: Ranguri in functie de puncte
Votez NU.
Motivul este:
1.Acest lucuru poti sa faci din Panou=>Utilizatori si Grupuri=>Ranguri=>Administrarea Rangurilor
Motivul este:
1.Acest lucuru poti sa faci din Panou=>Utilizatori si Grupuri=>Ranguri=>Administrarea Rangurilor
Daca vrei acest lucru, poti schimba manual rank-ul unui user cand ajunge la un numar de X puncte...
Votez NU!
Votez NU!
Nu vad rostul, rank-ul se schimba in functie de mesaje, mi se pare normal. Daca s-ar schimba pe puncte, mesajele ce rost mai au?
KomyOmy: Pot schimba rangul si manual dar ar fi foarte greu sa stau sa schimb rangurile la toti membri manual
Bogdanel: Punctele se fac scriind mesaje asa ca si mesajele au rostul lor
Bogdanel: Punctele se fac scriind mesaje asa ca si mesajele au rostul lor
Tu nu iti dai seama ca acele puncte sunt echivalentul unor mesaje ? Batem pasul inapoi !
Stiu..dar pentru asta punem numarul mai mare de puncte pentru a trece la rangul urmator
Sistemul de puncte de reputatie este mult mai complex decit numarul de mesaje. Pe forumurile mari, cu toate optiunile active, ar fi poate chiar mai util decit functie de numarul de mesaje, pentru ca ar lua in considerare si calitatea sau utilitatea mesajelor postate.
Votul meu merge spre Da. Mi s-ar parea interesant chiar si pentru adaugarea automata la un grup, nu doar pentru ranguri .
Votul meu merge spre Da. Mi s-ar parea interesant chiar si pentru adaugarea automata la un grup, nu doar pentru ranguri .
Votez da!
daca participi la un concurs adminii ar putea sa iti dea puncte si astfel punctele ar deveni mai importante.
si oricum ai putea seta o limita de puncte de ex. 500 limita pentru rankul doi si acesta ar fi exhivalentul la posturi.Nu stiu de ce ati votat nu dar sa stiti ca ideea este super tare!Felicitari Andre.
daca participi la un concurs adminii ar putea sa iti dea puncte si astfel punctele ar deveni mai importante.
si oricum ai putea seta o limita de puncte de ex. 500 limita pentru rankul doi si acesta ar fi exhivalentul la posturi.Nu stiu de ce ati votat nu dar sa stiti ca ideea este super tare!Felicitari Andre.
deci votez nu
deoare ce
pui un anumit nr de punte pe mesaj calculezi cate mesaje are la punctelel respective si pui rangul pe mesaje si pare ca lai pus pe puncte
deoare ce
pui un anumit nr de punte pe mesaj calculezi cate mesaje are la punctelel respective si pui rangul pe mesaje si pare ca lai pus pe puncte
Contra deoarece nui vad rostul
Vizitato- Vizitator
Music a scris:Votez nu , de exemplu eu nu am "puncte" pe forum..nu m-ar avantaja cu nimica. Rankurile sunt puse dupa posturi , deoarece poate ca asa au zis tehnicienii. Dar cu puncte , nu stiu ce sa zic.. P.S. : Punctele cresc in functie de mesaje , deci cam acelasi lucru.
exact. Votez nu
Zack.- Membru onorific
Localizare : Sibiu
Data înscrierii : 24/06/2010
Mulțumiri : 0
Sunt de acord cu doamna Ina! Votez da!
Gassy- Membru activ
Varsta : 29
Localizare : Forumgratuit!
Data înscrierii : 11/08/2011
Mulțumiri : 0
Pagina 2 din 3 • 1, 2, 3
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale
Pagina 2 din 3
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum