Excursii si vacante
Pagina 2 din 4 • Distribuiţi
Pagina 2 din 4 • 1, 2, 3, 4
Excursii si vacante
Rezumarea primului mesaj :
Buna.M-am gandit sa fac acest topic deoarece am observat ca multa lume pleaca acum in excursii, la mare,la munte, etc. Spuneti-ne si noua cum a fost acolo, unde si mai ales ce ati vizitat. Daca puteti, puneti si cateva poze !
De exemplu, eu am fost plecata intr-o excursie, si am vizitat Castelul Bran , Castelul Peles si Castelul Groazei. Intrarea la Castelul Groazei este 15 lei , si este f. , dar foarte infricosator.. Merita sa te duci la aceste Castele!!
Uitati si cateva poze: ( am pus doar 2 deoarece se incarca ff. greu )
https://2img.net/r/ihimizer/i/img6872n.jpg/
https://2img.net/r/ihimizer/i/img6807p.jpg/
*** Titu editat
Buna.M-am gandit sa fac acest topic deoarece am observat ca multa lume pleaca acum in excursii, la mare,la munte, etc. Spuneti-ne si noua cum a fost acolo, unde si mai ales ce ati vizitat. Daca puteti, puneti si cateva poze !
De exemplu, eu am fost plecata intr-o excursie, si am vizitat Castelul Bran , Castelul Peles si Castelul Groazei. Intrarea la Castelul Groazei este 15 lei , si este f. , dar foarte infricosator.. Merita sa te duci la aceste Castele!!
Uitati si cateva poze: ( am pus doar 2 deoarece se incarca ff. greu )
https://2img.net/r/ihimizer/i/img6872n.jpg/
https://2img.net/r/ihimizer/i/img6807p.jpg/
*** Titu editat
Re: Excursii si vacante
anul asta .. hmm o sa merg peste 1 sapt 2 la multe la Straja iar in vara in Grecia .. Recomand Plaja din atena pt toti sunt ff multi romani si chiar exista o plaja pt romani muzica romaneasca multi romani etc
O excursie frumoasa, tot in Romania este. Sunt multe zone frumoase rar vizitate de oameni.
as vrea sa merg in Anglia
eum as vrea sa merg in parck:))
Pai, unde sa ma duc ?
Am tot ce vreau in Constanta.
My love ! :X
Am tot ce vreau in Constanta.
My love ! :X
Sunt pasionat de excursii. Imi place sa descoper ceva nou si interesant. Natura are o sumedenie de lucruri frumoase, insa toata viata nu le poti descoperi pe toate.
Incepand de la 12 ani incepeam sa imi dau seama ce frumusete are natura cu adevarat. Incepand de atunci am inceput foarte des sa fac excursii. Sunt pasionat chiar sa merg si prin padure. Chiar si in padure poti vedea ceva frumos. Cum canta pasarile. Scot un sunet bland si atragator...
Pacat ca vara asta nu am prea mers la excursii..
Incepand de la 12 ani incepeam sa imi dau seama ce frumusete are natura cu adevarat. Incepand de atunci am inceput foarte des sa fac excursii. Sunt pasionat chiar sa merg si prin padure. Chiar si in padure poti vedea ceva frumos. Cum canta pasarile. Scot un sunet bland si atragator...
Pacat ca vara asta nu am prea mers la excursii..
Qouk- Membru Forumgratuit
Varsta : 30
Localizare : ForumGratuit
Data înscrierii : 03/07/2011
Mulțumiri : 0
In aceasta vara sper sa plec undeva in Moldova sa fac multe drumetii sa ma relaxez, dar si undeva prin oltenia, prin statiuni
Claudiu12345, daca vii in Moldova poate vii in s.Mereni r.Anenii Noi
Qouk- Membru Forumgratuit
Varsta : 30
Localizare : ForumGratuit
Data înscrierii : 03/07/2011
in acesta vara a plecat deja la mare in romaniea ca mi-am dobindit cetatenie romina :p
Sincer sa spun, pentru mine natura / excursiile prezinta un interes pentru mine!
Gassy- Membru activ
Varsta : 29
Localizare : Forumgratuit!
Data înscrierii : 11/08/2011
alezuc a scris:O excursie frumoasa, tot in Romania este. Sunt multe zone frumoase rar vizitate de oameni.
Eu am fost în Braşov şi am vizitat turnul alb,turnul negru şi o cetate numită parcă Cetăţuia..
Pagina 2 din 4 • 1, 2, 3, 4
Pagina 2 din 4
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum