Imi trebuie blogul sau scriptu ultumele subiecte, unde vin cele mai noi subiecte
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 2 din 2 • Distribuiţi
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Imi trebuie blogul sau scriptu ultumele subiecte, unde vin cele mai noi subiecte
Rezumarea primului mesaj :
Buna tuturor scuzati de deranj,dar cum vedeti ca pe acest site blogul ori scriptul la ULTEMELE SUBIECTE imi trebuie si mie !
Am facut o cerere asemanatore si la categoria cu Bloguri,dar mam mai ghindit ca aceasta poate fii si script daca e script va rog datmil si spunetimi cum sal instalez ! Multumesc !
Buna tuturor scuzati de deranj,dar cum vedeti ca pe acest site blogul ori scriptul la ULTEMELE SUBIECTE imi trebuie si mie !
Am facut o cerere asemanatore si la categoria cu Bloguri,dar mam mai ghindit ca aceasta poate fii si script daca e script va rog datmil si spunetimi cum sal instalez ! Multumesc !
Re: Imi trebuie blogul sau scriptu ultumele subiecte, unde vin cele mai noi subiecte
Multumesc tuturor de ajutorul oferit ! Dar intre Calendar si Statisitici este loc liber !
Privit stergere link
Privit stergere link
Re: Imi trebuie blogul sau scriptu ultumele subiecte, unde vin cele mai noi subiecte
Sunt niste add-uri (de care din nu stiu ce motiv nu se afiseaza pe forumul tau) care apar la widget-urile forumului..
Vizitato- Vizitator
Da, dar numai daca esti dispus sa platesti.
Observ ca ai adaugat icon-ul rezolvat asa ca voi inchide acest topic
Observ ca ai adaugat icon-ul rezolvat asa ca voi inchide acest topic
Vizitato- Vizitator
Camper77 ... nu mai adaugati link-uri externe, se sanctioneaza cu warn
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Subiecte similare
» Cerere Subiecte recente,Ultimul raspuns,Cele mai populare,Cele mai vizualizate. Ca in imagine.
» Unde pun scriptu pentru ca sa apara bara de la margine(widget-uri)?
» Numele celor ce postează nu apare unde trebuie
» Unde trebuie sa bag baliza???
» Iconite "rezolvat" si altele, nu se afiseaza unde trebuie!
» Unde pun scriptu pentru ca sa apara bara de la margine(widget-uri)?
» Numele celor ce postează nu apare unde trebuie
» Unde trebuie sa bag baliza???
» Iconite "rezolvat" si altele, nu se afiseaza unde trebuie!
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 2 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum