Cum pozitionez logo-ul de la traffic in partea dreapta?
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme legate de un script (cod) :: Arhiva scripturi/coduri
Pagina 1 din 2 • Distribuiţi
Pagina 1 din 2 • 1, 2
Cum pozitionez logo-ul de la traffic in partea dreapta?
Am tot cautat prin forum, insa nu am gasit raspuns la intrebarea mea.
Mi-am inscris forumul la traffic, si as dori sa pun codul pe forum. Singurul loc unde am stiut sa il adaug este la 3Mesaj pe pagina de start" -> CONTINUTUL MESAJULUI si apare inainte de ierarhia cu categorii si forumuri.
Insa, tot acolo, mai am o imagine, un fel de bun venit. As dori sa le pun pe ambele pe aceeasi linia (am reusit asta), insa cea cu bun venit la stanga, si logo-ul de la traffic la dreapta. Insa, nu stiu cum sa fac asta. Banuiesc ca trebuie sa adaug ceva in cod pentru a specifica pozitionarea, dar chiar nu stiu cum.
Stie cineva? Sau mai bine zis, este posibil ce vreau eu?
Am uitat sa precizez ca nu folosesc si nici nu vreau sa folosesc portalul.
Multumesc!
Mi-am inscris forumul la traffic, si as dori sa pun codul pe forum. Singurul loc unde am stiut sa il adaug este la 3Mesaj pe pagina de start" -> CONTINUTUL MESAJULUI si apare inainte de ierarhia cu categorii si forumuri.
Insa, tot acolo, mai am o imagine, un fel de bun venit. As dori sa le pun pe ambele pe aceeasi linia (am reusit asta), insa cea cu bun venit la stanga, si logo-ul de la traffic la dreapta. Insa, nu stiu cum sa fac asta. Banuiesc ca trebuie sa adaug ceva in cod pentru a specifica pozitionarea, dar chiar nu stiu cum.
Stie cineva? Sau mai bine zis, este posibil ce vreau eu?
Am uitat sa precizez ca nu folosesc si nici nu vreau sa folosesc portalul.
Multumesc!
Re: Cum pozitionez logo-ul de la traffic in partea dreapta?
vrei sa fie ca Welcome sa fie Primu?
muta ultimul cod (codul imagini welcome) primu si gata
muta ultimul cod (codul imagini welcome) primu si gata
NU, vreau sa fie aliniat la dreapta. Iar "welcome" sa ramana la stanga. Am incercat in toate felurile, nu merge. M-am uitat prin codul de la Traffic sa vad daca e ceva care e setat tot timpul sa il alinieze, n-am gasit nimic (cu atat cu cat stiu eu)....din pacate, nu am gasit rezolvare
foloseste <br> (spatiu ) <br><br> (lasa un rand)
cod
cod
cod
cod
introd codurile si apoi salveaza. Dupa da pe si aranjeaza cum doresti tu imaginile
nu stiu daca am inteles foarte bine : doresti ca WELCOME sa ramina in acelasi loc ca si pina acum, iar celelalte coduri in partea dreapta ?
sau WELCOME in marginea stinga si apoi restul codurilor in marginea din dreapta ?
sau WELCOME in marginea stinga si apoi restul codurilor in marginea din dreapta ?
Vizitato- Vizitator
Vreau ca welcome sa fie aliniat la stanga iar celelalte coduri sa fie pe acelasi rand, insa in partea dreapta. un fel "justify" insa cu spatiu la mijloc.
i-am cerut lui ezlidor sa ne ajute, stiu ca este ceva cu div align parca, dar nu vreau sa dau un cod gresit, mai bine ai rabdare.
Vizitato- Vizitator
Am rabdare
Oricum, multumesc , sunteti foarte draguti!
Oricum, multumesc , sunteti foarte draguti!
tocsirocsi: eu acum is impicat in bac ... asa ca o vreme nu am sa pot intra ... acum am intrat sa imi vad mesaje (email & forum) ... am sa-ti trimit un cod cat pot de repede ...
Asa am inteles ca trebuie sa arate:
Asa am inteles ca trebuie sa arate:
Incearca asa :
Astept raspuns sa stiu daca sunt bune codurile .
- Cod:
<div align="left">codul-tau </div>
- Cod:
<div align="right">codul-tau</div>
Astept raspuns sa stiu daca sunt bune codurile .
Am incercat codurile. Merg la aliniere, numai ca imi muta iconitele pe urmatorul rand (ce-i drept le aliniaza la dreapta). Eu as fi vrut sa fie si "Welcom" si "Traffic" pe acelasi rand, dar este bine si asa, multumesc.
Ezlidor, bafta multa la BAC! Asteptam sa te laudam apoi
Ezlidor, bafta multa la BAC! Asteptam sa te laudam apoi
Pagina 1 din 2 • 1, 2
Subiecte similare
» logo in partea dreapta
» Cum as putea sa pun LOGO(Bannerul) in partea dreapta a forumului
» Text in partea dreapta
» statistici in partea dreapta
» Widget in partea dreapta
» Cum as putea sa pun LOGO(Bannerul) in partea dreapta a forumului
» Text in partea dreapta
» statistici in partea dreapta
» Widget in partea dreapta
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme legate de un script (cod) :: Arhiva scripturi/coduri
Pagina 1 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum