Cerere banner
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Servicii active :: Graphic Design :: Cereri de imagini :: Cereri rezolvate
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Cerere banner
Tipul de imagine : banner
Marimea imagini (in pixels) : Umm.. cum este mai bine.
Cu sau fara animatie : Da
Culoarea de fundal : Negru . Daca merge altceva mai bine sa puneti si versiunea 2 ..
Imagine/i link/s : Nu .
Textul dorit : Having-Fun
Link pozitionat in continutul imagini :-
Culoare/i font : alb..daca nu.. cum am zis si la "Culoarea de fundal"
Link-ul forumului dumneavoastra : http://dark-side.one-forum.net
Mesaj suplimentar in imagine: Nu doresc mesaj suplimentar.
Informatii suplimentare: Pai , sa fieun banner despre adolescenta , si in dreapta sa scrie Having Fun.Bannerul sa fie de marime destul de mica :-??. Si...Faceti mai intai cum am cerut eu (versiunea 1), si puneti si versiunea 2.. la ce v-ati gandit voi , daca puneti alt fond sau culoare ..
Multumesc!
Marimea imagini (in pixels) : Umm.. cum este mai bine.
Cu sau fara animatie : Da
Culoarea de fundal : Negru . Daca merge altceva mai bine sa puneti si versiunea 2 ..
Imagine/i link/s : Nu .
Textul dorit : Having-Fun
Link pozitionat in continutul imagini :-
Culoare/i font : alb..daca nu.. cum am zis si la "Culoarea de fundal"
Link-ul forumului dumneavoastra : http://dark-side.one-forum.net
Mesaj suplimentar in imagine: Nu doresc mesaj suplimentar.
Informatii suplimentare: Pai , sa fieun banner despre adolescenta , si in dreapta sa scrie Having Fun.Bannerul sa fie de marime destul de mica :-??. Si...Faceti mai intai cum am cerut eu (versiunea 1), si puneti si versiunea 2.. la ce v-ati gandit voi , daca puneti alt fond sau culoare ..
Multumesc!
Re: Cerere banner
Poftim nu stiu daca este bine ! Eu am incercat sa ti fac ceva !
1) Imagine se potriveste pe background-ul forumului de una singura
Link in spoiler !
1) Imagine se potriveste pe background-ul forumului de una singura
Link in spoiler !
- Spoiler:
Pf...vreau ceva muuult mai complicat... nu as vrea pe backround-ul forumului , fa ceva mai complicat. Oricum , multumesc ca ai incercat!
Backround-ul sa fie negru , sau gri inchis.
Backround-ul sa fie negru , sau gri inchis.
Mai astept inca una, mai complicata daca se poate. Komyomy , mi-a placut a ta dar as vrea mai complicat, si vreau ca backroundul sa fie negru , sau gri inchis . Imi place backroundul , dar scrie cu alb, si mai fa ceva la banner.
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Servicii active :: Graphic Design :: Cereri de imagini :: Cereri rezolvate
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum