Are cineva vre-un script de inregistrare pe site?
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Are cineva vre-un script de inregistrare pe site?
Salut la toti.Eu mi-am facut un site in http://#$@!.tl...Si nu stiu cum sa fac pentru ca atunci cand intra cineva pe site-ul meu sa le apara direct o fereastra de inregistrare...Am cautat pe aici si explicatiile date tin numai de forumgratuit...Intrebarea mea este:Imi puteti da si mie un script ceva care sa ma rezolve?Multumesc!!!
Ultima editare efectuata de catre AnTrAx in Dum Mai 30, 2010 1:00 pm, editata de 2 ori
Re: Are cineva vre-un script de inregistrare pe site?
Deoarece titlul dumneavoastră nu este explicit şi de aceea nu ajută la găsirea subiectului folosind opţiunea de "Căutare" nu voi răspunde (şi nici un alt membru) până când nu vă schimbaţi titlul subiectului într-unul mai explicit, legat de problema dumneavoastră
Mulţumesc pentru înţelegere!
Kegan a scris:Deoarece titlul dumneavoastră nu este explicit şi de aceea nu ajută la găsirea subiectului folosind opţiunea de "Căutare" nu voi răspunde (şi nici un alt membru) până când nu vă schimbaţi titlul subiectului într-unul mai explicit, legat de problema dumneavoastră
Acum este mai bine?
AnTrAx, a fost bine ca ati modificat titlul, insa, vă reamintesc că mesajele duble nu sunt acceptate decât dacă a trecut o perioada de 24 de ore de la ultimul mesaj (folosiți butonul edit).
puteti inchide s-a rezolvat
Subiecte similare
» Cerere script iconita pentru inregistrare
» Script inregistrare conectare
» script chenar la inregistrare
» Script panou de inregistrare
» Pop-ul de inregistrare
» Script inregistrare conectare
» script chenar la inregistrare
» Script panou de inregistrare
» Pop-ul de inregistrare
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum