cerere banner
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Servicii active :: Graphic Design :: Cereri de imagini :: Cereri rezolvate
Pagina 2 din 2 • Distribuiţi
Pagina 2 din 2 • 1, 2
cerere banner
Rezumarea primului mesaj :
Tipul de imagine : (banner)
Marimea imagini (in pixels) : (900x200)
Cu sau fara animatie : (la alegere)
Culoarea de fundal : (transparent)
Imagine/i link/s : (.....)
Textul dorit : (Tracker)
Link pozitionat in continutul imagini : (niciunu)
Culoare/i font : (albastru)
Link-ul forumului dumneavoastra : (http://cabanacs.tk)
Mesaj suplimentar in imagine: (Brand)
Informatii suplimentare: (pai..as vrea ca imaginea sa fie una frumusica si nu vreau prea complicata...am nevoie de un banner pe care sal pun pe un tracker)
Tipul de imagine : (banner)
Marimea imagini (in pixels) : (900x200)
Cu sau fara animatie : (la alegere)
Culoarea de fundal : (transparent)
Imagine/i link/s : (.....)
Textul dorit : (Tracker)
Link pozitionat in continutul imagini : (niciunu)
Culoare/i font : (albastru)
Link-ul forumului dumneavoastra : (http://cabanacs.tk)
Mesaj suplimentar in imagine: (Brand)
Informatii suplimentare: (pai..as vrea ca imaginea sa fie una frumusica si nu vreau prea complicata...am nevoie de un banner pe care sal pun pe un tracker)
Ultima editare efectuata de catre prikoke in Dum Mai 16, 2010 1:16 pm, editata de 1 ori
Re: cerere banner
Păi explică-ne mai bine ce vrei că nu înţeleg nimic. Toţi ţi-au făcut exact cum ai cerut tu acolo însă nu îţi place nici una.
Nu ai o poză asemănătoare cu ce îţi imaginezi tu , sau nu ai un banner de la care te-ai inspirat?
Nu ai o poză asemănătoare cu ce îţi imaginezi tu , sau nu ai un banner de la care te-ai inspirat?
RunY- Membru Forumgratuit
Varsta : 39
Localizare : For extremelybright minds.
Data înscrierii : 25/09/2009
Mulțumiri : 0
Re: cerere banner
nu profit dar nu prea se potriveste cu ceea ce mi-as dorii eu
edit: daca ai fi fost atent ai remarca ca eu miam ales o poza deacolo ultima a lu jok3r dar l-am rugat sa imi faca backgrounu transparent si nu mi sa raspuns ...nu mai judeca inainte sa cunosti ceva
edit: daca ai fi fost atent ai remarca ca eu miam ales o poza deacolo ultima a lu jok3r dar l-am rugat sa imi faca backgrounu transparent si nu mi sa raspuns ...nu mai judeca inainte sa cunosti ceva
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Servicii active :: Graphic Design :: Cereri de imagini :: Cereri rezolvate
Pagina 2 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum