Semnatura predefinita
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale
Pagina 2 din 2 • Distribuiţi
Pagina 2 din 2 • 1, 2
DORITI ACEASTA OPTIUNE ?
Semnatura predefinita
Rezumarea primului mesaj :
Semnatura predefinita, cred ca titlul spune totul, la avatar stiu ca se poate iar la semntara nu, e ceva ce ar trebui indreptat, nu ? Ce parere aveti, as vrea cat mai multe.
PS: La avatar se poate iar aici nu, nu cred ca ar fi ceva prea complicat de adaugat, spun eu...si nu as vrea sa vad explicatie impotriva gen: "Nu vad rostul", are rost din moment ce la avatar se poate,
Sper ca sunteti de acord cu propunerea.
Astept cat mai multe opinii.
Semnatura predefinita, cred ca titlul spune totul, la avatar stiu ca se poate iar la semntara nu, e ceva ce ar trebui indreptat, nu ? Ce parere aveti, as vrea cat mai multe.
PS: La avatar se poate iar aici nu, nu cred ca ar fi ceva prea complicat de adaugat, spun eu...si nu as vrea sa vad explicatie impotriva gen: "Nu vad rostul", are rost din moment ce la avatar se poate,
Sper ca sunteti de acord cu propunerea.
Astept cat mai multe opinii.
Re: Semnatura predefinita
E ok sa fie si semnatura predefinita...
Dar e si adevarat ca unele forumuri folosesc semnatura doar cei din staff ceea ce mi se pare normal.
Dar de ce sa nu fie semnatura predefinita celor noi pe forum? In acelasi timp sa nu-si poata edita semnatura (daca e nevoie)...
Dar e si adevarat ca unele forumuri folosesc semnatura doar cei din staff ceea ce mi se pare normal.
Dar de ce sa nu fie semnatura predefinita celor noi pe forum? In acelasi timp sa nu-si poata edita semnatura (daca e nevoie)...
Gassy- Membru activ
Varsta : 29
Localizare : Forumgratuit!
Data înscrierii : 11/08/2011
Mulțumiri : 0
Am votat da , este o optiune utila
Am votat da ! Este o propunere perfecta !
Am votat da. Nu ar strica adaugarea acestei optiuni pe forumurile noastre.
Vizitato- Vizitator
Eu voi vota contra! Avatarul predefinit isi joaca rolul foarte bine, dar semnatura predefinita ar fi un moft deja.
Coddy- Membru activ
Varsta : 74
Localizare : ...
Data înscrierii : 07/01/2012
Mulțumiri : 0
Sugestie mai veche de 1 an => inchisa si arhivata.
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale
Pagina 2 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum