Culorile moderatorilor in descrierea categoriei ca in legenda
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 2 din 2 • Distribuiţi
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Culorile moderatorilor in descrierea categoriei ca in legenda
Rezumarea primului mesaj :
Salut, vad din ce in ce mai multe ori, ca pe forumuri se vede la forumurile categoriilor Moderatorii in culori de exemplu:
Anunturi
Bla bla bla,
Moderatori: Administratori, Super Moderatori.
Culorile apar ca in legenda la fiecare grup.
O sa va pun si o poza cam ce as vrea defapt.
https://2img.net/r/ihimizer/img696/719/sdfoq.jpg
VA ROG AJUTOR.
Salut, vad din ce in ce mai multe ori, ca pe forumuri se vede la forumurile categoriilor Moderatorii in culori de exemplu:
Anunturi
Bla bla bla,
Moderatori: Administratori, Super Moderatori.
Culorile apar ca in legenda la fiecare grup.
O sa va pun si o poza cam ce as vrea defapt.
https://2img.net/r/ihimizer/img696/719/sdfoq.jpg
VA ROG AJUTOR.
Ultima editare efectuata de catre -bGk ;x in Dum Mai 09, 2010 8:00 pm, editata de 1 ori
Re: Culorile moderatorilor in descrierea categoriei ca in legenda
Vai, doamne, nu ati inteles nimic din ce vreau, imi bagati pe gat niste chestii care nu au o treaba cu ce imi trebuie mie.
Kegan, ceea ce am scris mai sus se poate face si apare grupul dorit acolo unde s-a bifat la forumuri( dar nu mai stiu cum sa pun si culoarea)
Sau se poate face manual, scriind cu link ascuns si culorile dorite in descrierea forumului.
-bGk ;x, din tot ce ai scris, asta am inteles. Daca nu e ce doresti atunci fii mai explicit in problema expusa.
Sau se poate face manual, scriind cu link ascuns si culorile dorite in descrierea forumului.
-bGk ;x, din tot ce ai scris, asta am inteles. Daca nu e ce doresti atunci fii mai explicit in problema expusa.
Deci omul vrea ca numele grupurilor care sunt afisate sub categorii sa fie colorate. Aceasta optiune nu este inca pe forumgratuit.
S-a mai discutat despre aceasta optiune, singurul mod de a face asta e sa scrii la descrierea categoriei numele grupurilor care are acces.
De exemplu : Moderatori: Administratori
S-a mai discutat despre aceasta optiune, singurul mod de a face asta e sa scrii la descrierea categoriei numele grupurilor care are acces.
De exemplu : Moderatori: Administratori
- Cod:
<strong>Moderatori: <font color="brown">Administratori</font></strong>
Matei.- Membru onorific
Varsta : 32
Localizare : Deva - Nu ofer suport prin mesagerie!
Data înscrierii : 13/11/2009
Mulțumiri : 2
Ma bucur ca ati inteles pana la urma, sa speram ca veti face si voi sa mearga mai multe pe forumgratuit, are lipsuri importante, TC, Multumesc
Topic rezolvat=>Inchis.
Vizitato- Vizitator
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Subiecte similare
» Cum modific culorile administratorilor,a moderatorilor etc....
» Linkuri catre subforumuri in descrierea categoriei
» Panou al moderatorilor
» Imagini la legenda (modificare legenda)
» Culoarea posturilor moderatorilor
» Linkuri catre subforumuri in descrierea categoriei
» Panou al moderatorilor
» Imagini la legenda (modificare legenda)
» Culoarea posturilor moderatorilor
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 2 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum