Nu pot schimba LATIMEA forumului in nici un fel !!
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Nu pot schimba LATIMEA forumului in nici un fel !!
Am incercat sa modific latimea forumului in toate felurile ! Am incercat si cu acel cod in Foaie de stil CSS dar nici asa ! Am urmarit toate subiectele referitor la aceasta problema, am facut tot ce zice dar tot nu merge ! Spuneti-mi voi daca are vre-o treaba cu codul din Pagina de start=>Generalitati=>Mesaj pe pagina de start.
Astept raspunsuri si sugestii !!!
Astept raspunsuri si sugestii !!!
Re: Nu pot schimba LATIMEA forumului in nici un fel !!
MA AJUTA CINEVA ??!! !!! Am nevoie sa stiu toate modurile in care pot sa modific latimea forumului !!
Daca forumul tau e cel din profil problema poate fi de la bannerul vostru. Cu alte cuvinte e prea mare, incercati cu un banner mai mic.
Vizitato- Vizitator
Asta era !! Multumesc mult !! Se poate inchide 1
Subiecte similare
» Cum se schimba latimea cadrului forumului? [R]
» De ce latimea forumului nu se schimba cind modific procentajul din configurare?!
» Latimea categoriilor mai mica decat latimea forumului!
» Latimea forumului
» problema cu latimea forumului
» De ce latimea forumului nu se schimba cind modific procentajul din configurare?!
» Latimea categoriilor mai mica decat latimea forumului!
» Latimea forumului
» problema cu latimea forumului
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum