Meniu Suprapus
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Meniu Suprapus
Salut am o problema am ales o tema care are meniul in partea de sus, deci vine pe pagina meniul si apoi logo-ul forumului. Aici intervine problema daca pun o imagine mai mare de 231x131 imi suprapune meniul peste logo imi poate spune cineva cum pot face sa nu se mai intample asta ? d c meniul pleaca de la locul lui de sus si vine peste logo ? pot pune pe forum Logo si apoi meniul ?
uitati cum imi apre meniul : http://www.upload.ro/show.php?img=3030/1610/122308aiciii.JPG
uitati cum imi apre meniul : http://www.upload.ro/show.php?img=3030/1610/122308aiciii.JPG
Re: Meniu Suprapus
cred ca trebuie sa pui o poza lunga in stanga si in dreapta ca un dreptunghi asa...
Foloseste:
Sper ca forumul tau este cel din profil(pentru ca scriptul e valabiul doar pe phpbb2).
- Cod:
.mainmenu{
position: relative;
top: -50px;}
Sper ca forumul tau este cel din profil(pentru ca scriptul e valabiul doar pe phpbb2).
si codul asta unde trebuie pus?(pe pagina de start nu merge)
ok,merge,acum sa vedem daca si george o rezolvat
Rezolvat -> inchis.
Daca George (?) nu a rezolvat, poate sa deschida un topic nou cu problema sa.
Daca George (?) nu a rezolvat, poate sa deschida un topic nou cu problema sa.
Subiecte similare
» Banner suprapus
» Icon mesaj suprapus iconului subiectului
» Banner suprapus peste bannerul forumului in header
» Cerere script mesaj suprapus la accesarea forumului
» cum fac și eu un meniu?
» Icon mesaj suprapus iconului subiectului
» Banner suprapus peste bannerul forumului in header
» Cerere script mesaj suprapus la accesarea forumului
» cum fac și eu un meniu?
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum