Se poate asculta un anumit sunet de pe forum,doar cu un click pe un anumit link?
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Se poate asculta un anumit sunet de pe forum,doar cu un click pe un anumit link?
Se poate sa uploadez sunete din pc-ul meu,sunete f scurte si sa le pun pe forum pt a fi ascultate de ceilalti membri ? Deci vreau ca atunci cand oricare membru de pe forum da un click pe acel link sa se auda acel sunet , fara a descarca respectivul sunet , fara youtube sau alte site-uri de specialitate , fara a redirectiona pe alte site-uri.
Multumesc !
O seara placuta !
Multumesc !
O seara placuta !
Re: Se poate asculta un anumit sunet de pe forum,doar cu un click pe un anumit link?
Atata timp cat detineti copyrightul pe ele, da, se poate!
Re: Se poate asculta un anumit sunet de pe forum,doar cu un click pe un anumit link?
mai explicit daca se poate.
In lege se specifica: daca preiei o melodie / sunet si-l pastrezi pentru tine (sa-l asculti) nu e nevoie sa platesti autorului, dar cat timp difuzezi acea melodie / acel sunet sau il distribui, trebuie sa platesti autorului ...
Banuiesc ca te referi la plagiat...
Era vorba de niste sunete legate de counter-strike.Am deschis un concurs legat de acele sunete ( triple kill ... monster kill ) si in descrierea concursului vroiam sa fie ascultate,fara a le downloada.Atat tot,am considerat ca nu e cazul sa fie descarcat un sunet de 3 secunde,pt a-l asculta.
Multumesc , va rog marcati ca REZOLVAT
Era vorba de niste sunete legate de counter-strike.Am deschis un concurs legat de acele sunete ( triple kill ... monster kill ) si in descrierea concursului vroiam sa fie ascultate,fara a le downloada.Atat tot,am considerat ca nu e cazul sa fie descarcat un sunet de 3 secunde,pt a-l asculta.
Multumesc , va rog marcati ca REZOLVAT
daca nu se pot downloada, cred ca ai voie sa le pui ... totusi ai grija ce pui pe forum ...
Subiecte similare
» Acces la link doar un anumit rang
» Permisiunea la o categoria doar cu un anumit numar de puncte
» Blocare click dreapta doar pentru pagina principala !
» vizionare link forum doar membri inregistrati
» Link care apare doar atunci cand postezi pe forum
» Permisiunea la o categoria doar cu un anumit numar de puncte
» Blocare click dreapta doar pentru pagina principala !
» vizionare link forum doar membri inregistrati
» Link care apare doar atunci cand postezi pe forum
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum