Sa numi apara Rezumatul primului mesaj
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Sa numi apara Rezumatul primului mesaj
Deci, am facut o categorie noua etc... etc... cand am ajuns cu mesajele la pagina a 2 apare Rezumatul primului mesaj.... cum fac sa dispara am cautat peste tot am incercat sa schimb si in css dar degeaba... daca ma puteti ajuta, eu cred ca e de la tema dar cum pot sa schimb aceasta optiune, daca vedeti in imaginea de jos, eu sunt pe pagina a 2 si imi apare Rezumatul primului mesaj, va rog sa ma ajutati
EX :
EX :
Re: Sa numi apara Rezumatul primului mesaj
general => mesaje si emailuri => Afisati intotdeauna primul mesaj in subiecte => NU
Re: Sa numi apara Rezumatul primului mesaj
Topic rezolvat=>Inchis.
Vizitato- Vizitator
Subiecte similare
» Script pentru eliminarea / ascunderea întregului profil din cadrul mesajelor (primului mesaj dintr-un subiect)
» Pot gasi un script, ca sa apara un buton iar atunci cand dau click pe el sa apara un mesaj?
» Cum fac sa apara care a fost titlu ultimului mesaj postat, langa data ultimului mesaj?
» As vre sa numi mai apara informatiile cind fac un post sa treaca direct la post!
» Cum fac sa imi apara jos Raspunde la topic sau mesaj cum fac?
» Pot gasi un script, ca sa apara un buton iar atunci cand dau click pe el sa apara un mesaj?
» Cum fac sa apara care a fost titlu ultimului mesaj postat, langa data ultimului mesaj?
» As vre sa numi mai apara informatiile cind fac un post sa treaca direct la post!
» Cum fac sa imi apara jos Raspunde la topic sau mesaj cum fac?
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum