Probleme atasamente, nu se incarca fisierele!!!
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Probleme atasamente, nu se incarca fisierele!!!
Am si eu o problema .....nu se incarca fisierele pe forum .....aleg fisierele dau sa se incarce si nu imi apare nimic ...... oare ce sa fie de nu merge???
Ultima editare efectuata de catre valentin969 in Vin Apr 02, 2010 6:51 pm, editata de 2 ori
Re: Probleme atasamente, nu se incarca fisierele!!!
Dupa ce dai sumbit query astepti si vezi daca apare ceva ... , in mesaj nu o sa iti apara nimic (continut) . Uite ce trebuie sa apara :
Nici acolo nu apare absolut nimic ..... nu apare nici un fisier incarcat ....
Un raspuns nu are nimeni???? Care sa fie problema???
Astea sunt setarile la forumul meu care apar la Atasamente : configurare
iar aici tot la Atasamente : spatiu de stocare
Am incercat sa incarc 4 fisiere ......desi apar incarcate in spatiul de 20 MB ele nu sunt postate(afisate) pe forum .... chiar nu stie nimeni care ar fi problema???
iar aici tot la Atasamente : spatiu de stocare
Am incercat sa incarc 4 fisiere ......desi apar incarcate in spatiul de 20 MB ele nu sunt postate(afisate) pe forum .... chiar nu stie nimeni care ar fi problema???
Urmareste acest tutorial.Sigur ai facut niste modificari in template
https://help.forumgratuit.ro/actualizari-si-facilitati-noi-f4/noua-actualizare-anunturi-globale-si-atasamente-t15025.htm#97547
https://help.forumgratuit.ro/actualizari-si-facilitati-noi-f4/noua-actualizare-anunturi-globale-si-atasamente-t15025.htm#97547
Daaaaaaaaa ...se pare ca nu am pus toate codurile , eu am pus doar la primele doua .... le-am pus si pe celelalte coduri ,singurul care nu am gasit este Template-ul : viewcomments_body.tpl . Poate are alta denumire pentru ca nu gasesc .... viewcomments_body.tpl .
Se poate inchide topicul ....am rezolvat problema la atasamente . Multumesc!
Subiecte similare
» Atașamente
» Buton atasamente si la editorul de raspuns rapid
» Problema descarcare atasamente
» Problema atasamente in postare
» Cum scap de chenarul de la atasamente
» Buton atasamente si la editorul de raspuns rapid
» Problema descarcare atasamente
» Problema atasamente in postare
» Cum scap de chenarul de la atasamente
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum