Cand un utilizator scrie un mesaj revine la grupul care era
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 2 din 2 • Distribuiţi
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Cand un utilizator scrie un mesaj revine la grupul care era inainte
Rezumarea primului mesaj :
Lizzard , ceea ce mi-ai zis tu aseara a mers , dar acum cand posteaza utilizatorul acela revine la culoarea grupului care a fost inainte, de ce ? Vai, ce ma dispera !!!
Lizzard , ceea ce mi-ai zis tu aseara a mers , dar acum cand posteaza utilizatorul acela revine la culoarea grupului care a fost inainte, de ce ? Vai, ce ma dispera !!!
Re: Cand un utilizator scrie un mesaj revine la grupul care era
Aceleasi accese ? care accese , ca habar nu am despre accese vorbesti. Fii mai explicit te rog.
Grupurile sunt facute , pentru a da unor membri niste acese speciale . ca un membru sa intre intr-un grup cu adeziune automata trebuie sa aiba un numar de mesaje , cand vor inrtra intr-un grup "mai mare" acestia vor putea primi prilejdi cum ar fi postarea in sectiun care este dat acese doar de grupul respectiv . Daca ambele grupuri au aceleasi acese nu se mai face trecere , pentru a trece la grupul mai amre bagati niste acese in plus !
Frate , eu cand am facut grupurile astea le-am facut tarziu, le-am facut cand utilizatorii mei aveau deja mesaje pe forum , si ceea ce mi-a zis Lizzard a avut dreptate , daca un utilizator are 40 , il adaugati intr-un grup cu adeziune de 200 mesaje, cand va posta un mesaj 41 atunci va fi adaugat automat inapoi in grupul din care face parte ,ma refer in momentu de fata dar acum cand cineva se va inregistra pe forum se va adera automat le grupurile facute de mine .
Dar in legatura cu utilizatorii de fata mai pot face ceva , asta e nedumerirea mea.
Ca sa intelegi mai bn, citeste amandoule 2 topicuri facute de mine.
Dar in legatura cu utilizatorii de fata mai pot face ceva , asta e nedumerirea mea.
Ca sa intelegi mai bn, citeste amandoule 2 topicuri facute de mine.
Deci sa inteleg ca e grea problema asta pentru toti , ok puteti da topic closed.
Alo , mai e cineva pe aici ?
Eu tot astept raspuns de la cineva din staff.
Eu tot astept raspuns de la cineva din staff.
Deci , va mai intreb inca o data , se mai poate face ceva cu acei utilizatori chiar daca posteaza sa nu treaca inapoi in grupul care au fost inainte sau NU ? daca nu se mai poate face nimic inchideti topicul ca mai mult ma enervez.
Lizzard , tu stii toata treaba.
Lizzard , tu stii toata treaba.
Topic rezolvat si inchis la cererea autorului
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Subiecte similare
» Nu se schimba iconul cand scrie cineva mesaj nou
» cand dau la cineva alt grad i revine culoarea napoi dupa post
» Cum fac cand se inregistreaza sai apara un mesaj nou
» Cum pun pe forum, cand intra un player sa scrie ..... ?
» cum pot pune o imagine/text sub avatar pe care sa scrie Trimiteti mesaj privat
» cand dau la cineva alt grad i revine culoarea napoi dupa post
» Cum fac cand se inregistreaza sai apara un mesaj nou
» Cum pun pe forum, cand intra un player sa scrie ..... ?
» cum pot pune o imagine/text sub avatar pe care sa scrie Trimiteti mesaj privat
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 2 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum