cant intru intr-un forum sami arate alte forumuri din subiectele
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
cant intru intr-un forum sami arate alte forumuri din subiectele
mda nu prea stiu cum sa intreb aja ca am sa dau un exemplu
sa zicem ca as avea intr-o categorie forumu "Promovare Forum" asa si dupa ce dai clik pe el sa-ti apara nu subiecte ce alte forumu adica "categoriile" si apoi in categori sa apara subiecte
.......sper sa intelegeti...daca nu intelegi nu da post de dragu de a da
........stiu ca titlu nu e bun da ....nam stiut cum sa zic
sa zicem ca as avea intr-o categorie forumu "Promovare Forum" asa si dupa ce dai clik pe el sa-ti apara nu subiecte ce alte forumu adica "categoriile" si apoi in categori sa apara subiecte
.......sper sa intelegeti...daca nu intelegi nu da post de dragu de a da
........stiu ca titlu nu e bun da ....nam stiut cum sa zic
Ultima editare efectuata de catre Mascotadanutz in Dum Mar 07, 2010 1:39 pm, editata de 2 ori
Re: cant intru intr-un forum sami arate alte forumuri din subiectele
Deoarece titlul dumneavoastră nu este explicit si de aceea nu ajută la găsirea subiectului folosind opţiunea de "Căutare" nu voi răspunde (si nici un alt membru) pana când nu vă schimbaţi titlul subiectului într-unul mai explicit, legat de problema dumneavoastră
Re: cant intru intr-un forum sami arate alte forumuri din subiectele
PA=>General=>Forum=>Categorii si forumuri=>Selectati un forum=>Modificare=>Atasat la=>Selectati alt forum=>Inregistrare.
Vizitato- Vizitator
Subiecte similare
» Cum pot pune intr-un subforum, ceva asemanator unui meniu, care sa ma directioneze catre alte forumuri [R]
» Cum pot face sami arate jos membrii
» Cum fac sami arate care utilizator este online?
» Cum pot pune pe prima pagina sami arate si mie cele mai noi postari si top postatori si cei mai noi membri
» Când intru într-un subiect ,îmi apare un text sus
» Cum pot face sami arate jos membrii
» Cum fac sami arate care utilizator este online?
» Cum pot pune pe prima pagina sami arate si mie cele mai noi postari si top postatori si cei mai noi membri
» Când intru într-un subiect ,îmi apare un text sus
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Administreaza prezentarea forumului :: Arhiva probleme privind designul forumurilor
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum