Cerere Script sa se vada jos partenerii si sa defileze bannerele
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme legate de un script (cod) :: Arhiva scripturi/coduri
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Cerere Script sa se vada jos partenerii si sa defileze bannerele
Salut as dori si eu un script ,sa se vada jos partenerii si sa defileze bannerele ,sau daca nu e script sa`mi spuneti unde sa ma duc in P.A . Multumesc si scriptul pentru browsere .
Re: Cerere Script sa se vada jos partenerii si sa defileze bannerele
Poftim :
Script-ul il adaugi in P.A > Afisare > Template-uri > General > overall_footer (adaugi scriptul jos pe ultima linie) dai inregistrare dupa care apesi pe semnul (Publica) de la overall_footer .
- Cod:
<center><table width="95%" cellpadding="2" cellspacing="1" border="0" class="forumline">
<tr>
<th width="100%" height="25" nowrap="nowrap" class="thCornerL"> <font color=0064B0> @ Parteneri
<center></center></a></div>
</div> </th>
</tr>
<tr>
<td height="5" class="row1"><ul class="forumlink">
<li>
<center><marquee>AICI PUI CODURILE HTML ALE MINI BANNERELOR .</marquee></center>
</ul></td>
</tr></center>
Script-ul il adaugi in P.A > Afisare > Template-uri > General > overall_footer (adaugi scriptul jos pe ultima linie) dai inregistrare dupa care apesi pe semnul (Publica) de la overall_footer .
Poti arata si cum aratta?
E super tare scriptul merge 100% ma bucur ca l-am gasit si yo vi-l recomand pentru a nu mai face vreun forum sau vreo categorie pentru bannere partenereGFX.TDB a scris:Poftim :
- Cod:
<center><table width="95%" cellpadding="2" cellspacing="1" border="0" class="forumline">
<tr>
<th width="100%" height="25" nowrap="nowrap" class="thCornerL"> <font color=0064B0> @ Parteneri
<center></center></a></div>
</div> </th>
</tr>
<tr>
<td height="5" class="row1"><ul class="forumlink">
<li>
<center><marquee>AICI PUI CODURILE HTML ALE MINI BANNERELOR .</marquee></center>
</ul></td>
</tr></center>
Subiecte similare
» Cerere script: tabel cu partenerii forumului.
» Cerere cod pentru reclamele de la widget , sa defileze in sus
» Sa nu mai vada Vizitatori forumul si Sa vada Inregistrarea.
» Cum pot face sa imi apara bannerele cu parteneri unu langa altu
» Cum pot face sa se vada continutul unui forum ,dar sa nu se vada pe forum.
» Cerere cod pentru reclamele de la widget , sa defileze in sus
» Sa nu mai vada Vizitatori forumul si Sa vada Inregistrarea.
» Cum pot face sa imi apara bannerele cu parteneri unu langa altu
» Cum pot face sa se vada continutul unui forum ,dar sa nu se vada pe forum.
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Probleme legate de un script (cod) :: Arhiva scripturi/coduri
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum