Unde trebuie sa pun un cod dintr-un fisier style
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Unde trebuie sa pun un cod dintr-un fisier style
am luat de pe net un teapmle si imi da o chestie cu stylme_teamplemo
dupa ce inlocuiesc imaginile cu link-urile unde trebuie sa il pun?
edit: am gresit exprimare deci am luat un teample si avea
1 pagina html index
1 documente stylme_teamplemo(mil deschide cu macromedia))
unde trebuie sa il pun codu din stile stylme_teamplemo
(pecizez ca daca scot acel fisier style si intru in index imipare doar scrisul)
dupa ce inlocuiesc imaginile cu link-urile unde trebuie sa il pun?
edit: am gresit exprimare deci am luat un teample si avea
1 pagina html index
1 documente stylme_teamplemo(mil deschide cu macromedia))
unde trebuie sa il pun codu din stile stylme_teamplemo
(pecizez ca daca scot acel fisier style si intru in index imipare doar scrisul)
Re: Unde trebuie sa pun un cod dintr-un fisier style
Xenmyer3, de cateva zile tot incercam, ori utilizatorii, ori moderatorii, sa va lamurim ca aici se ofera suport pentru Forumgratuit.ro si nu pentru alte site-uri sau configuratii de diverse aplicatii web.
Atat ezlidor, cat si darkspectre, au indicat clar acest lucru aici:
https://help.forumgratuit.ro/suport-pentru-site-ul-hitskincom-f17/se-poate-lua-aceasta-tema-t12740.htm#83993
Fara minime cunostinte din domeniul HTML si CSS, nu va puteti baza pe crearea de astfel de resurse. Degeaba am incerca noi sa va lamurim.
Atat ezlidor, cat si darkspectre, au indicat clar acest lucru aici:
https://help.forumgratuit.ro/suport-pentru-site-ul-hitskincom-f17/se-poate-lua-aceasta-tema-t12740.htm#83993
Fara minime cunostinte din domeniul HTML si CSS, nu va puteti baza pe crearea de astfel de resurse. Degeaba am incerca noi sa va lamurim.
M-am uitat ieri peste toate template-urile care le-am putut gasii pe forumul meu dar crede-ma ca nu am gasit nicaieri, nici un template care sa semene macar cu ceea ce tu ai descarcat de pe net!
Concluzie: Nu este compatibil template-ul cu Forumgratuit.ro!
Duh!!!
Concluzie: Nu este compatibil template-ul cu Forumgratuit.ro!
Duh!!!
raspuns
Poi uitate la forumul din profilul meu , Xenmyer3 se refera la un astfel de template ! Se pote face pe un Forum Gratuit ! dar cum a zis Kegan trebuie sa ai un minimum de experienta in HTML si CSS ca sa pot face !
gata am rezolvat lam atasat la cod-ul html dupa ce am pus toate pozele pe net si am pus cod-ul html cu tot cu css in pagina html noua si mia iesit
Subiecte similare
» Cum ascund continutul mesaj-ului dintr-un topic si trebuie raspunda pentru al vedea?
» Nu se vede scrisul in caseta de editare, ce culori trebuie sa modific, sau ce trebuie sa fac? [R]
» Atasare fisier
» probleme fisier rar
» Incarcarea unui fisier avi
» Nu se vede scrisul in caseta de editare, ce culori trebuie sa modific, sau ce trebuie sa fac? [R]
» Atasare fisier
» probleme fisier rar
» Incarcarea unui fisier avi
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum