BARA DE SUS CU MAI MULTE MESAJE(am screenshots)
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 2 din 2 • Distribuiţi
Pagina 2 din 2 • 1, 2
BARA DE SUS CU MAI MULTE MESAJE(am screenshots)
Rezumarea primului mesaj :
uitativa sub bara cu butoane(inregistrare etc.) vreau si eu sa am acea bara cu mai multe mesaje care se schimba dupa ceva timp ..... va rog ajutor cu un script ceva
SCREENSHOTS:
Aceia cu posteaza in sectiunea corecta etc..... vreau un script sau ceva sa am si eu si sa personalizez mesajele
uitativa sub bara cu butoane(inregistrare etc.) vreau si eu sa am acea bara cu mai multe mesaje care se schimba dupa ceva timp ..... va rog ajutor cu un script ceva
SCREENSHOTS:
Aceia cu posteaza in sectiunea corecta etc..... vreau un script sau ceva sa am si eu si sa personalizez mesajele
Ultima editare efectuata de catre Andu98 in Mar Sept 07, 2010 1:22 pm, editata de 1 ori
Re: BARA DE SUS CU MAI MULTE MESAJE(am screenshots)
eu stiu ca alea pot fi modificate/adaugate din PA=>general=>Mesaje si emailuri=>Anunturi si acolo poti sa le modifici pe cele existente sau sa adaugi altele noi!
Re: BARA DE SUS CU MAI MULTE MESAJE(am screenshots)
Andu98:Vă reamintesc că mesajele duble nu sunt acceptate decât dacă a trecut o perioada de 24 de ore de la ultimul mesaj (folosiți butonul edit).
Vă rog să folosiţi scrisul normal fără cuvinte scrise cu literele mari!
De asemenea va rog pe dumneavoastra si pe Xenmyer3 sa nu mai deviati de la subiect doar de dragul de a face posturi.
Multumesc.
Vă rog să folosiţi scrisul normal fără cuvinte scrise cu literele mari!
De asemenea va rog pe dumneavoastra si pe Xenmyer3 sa nu mai deviati de la subiect doar de dragul de a face posturi.
Multumesc.
Vizitato- Vizitator
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Subiecte similare
» Stergere de sub bara forum , mesaje, subiecte, ultimele mesaje
» Mai multe anunturi in bara de defilare
» Cum fac ca intr-un toping sa fie mai multe mesaje?
» Mai multe caractere la ultimele mesaje
» Spatiu intre doua sau mai multe mesaje
» Mai multe anunturi in bara de defilare
» Cum fac ca intr-un toping sa fie mai multe mesaje?
» Mai multe caractere la ultimele mesaje
» Spatiu intre doua sau mai multe mesaje
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 2 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum