Cum fac ca sa pun widgetul in partea dreapta !
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Cum fac ca sa pun widgetul in partea dreapta !
AS dori daca se poate sami spuneti cum sa fac sa pun wind-getul in partea dreapta am nevoie rapid de ajutor (
Re: Cum fac ca sa pun widgetul in partea dreapta !
In portal:PA=>Module=>Portal & Widgeturi=>Configurarea portalului=>Structura=>Si muti in partea dreapta
In forum:PA=>Module=>Portal & Widgeturi=>Gestiunea Widget-urior forumului=>Le muti in partea dreapta=>Inregistrare
In forum:PA=>Module=>Portal & Widgeturi=>Gestiunea Widget-urior forumului=>Le muti in partea dreapta=>Inregistrare
Ronaldo3000 a scris:In portal:PA=>Module=>Portal & Widgeturi=>Configurarea portalului=>Structura=>Si muti in partea dreapta
am incercat si eu pe index, nu portal, index, am mutat widgeturile in partea dreapta si totusi nu au aparut..
am intampinat o asemenea problema! as avea si eu nevoie de ajutor daca se poate.
P.A---Module---Gestiunea widget-urilor----Optiuni generale ale widget-urilor...acolo ai optiunea=largimea coloanei stanga si largimea coloanei dreapta!!!...sa NU fie la 0 valorile (in pixeli)!!!
medionz, problema este rezolvata?
Avind in vedere ca pentru moment acest topic nu mai prezinta interes pentru autor, iar intrebarea sa a primit raspuns, il voi inchide si marca "rezolvat".
Subiecte similare
» logo in partea dreapta
» Text in partea dreapta
» Widget in partea dreapta
» Cum mut meniul in partea dreapta???
» Widget-uri pe partea dreapta
» Text in partea dreapta
» Widget in partea dreapta
» Cum mut meniul in partea dreapta???
» Widget-uri pe partea dreapta
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum