Problema pagina Index
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1 • Distribuiţi
Problema pagina Index
Salut ! Am gasit un index prin html pe net, l-am modificat si l-am pus pe forum. Pe forum daca dau pe index, indexul apare asa:
Pe cand ea ar trebui sa arate la fel cand intru in pagina html din calculator:
Cred ca este din cauza ca ar fi trebuit sa uploadez imaginile undeva, insa eu nu vad nicaieri in codul html linkuri/locuri pentru linkuri catre imagini...Insa eu am fisierul cu imaginile paginii in calculator...Ma poate ajuta cineva? Cine ar putea sa primeasca pagina mea html sa verifice unde sunt linkurile la imagini...Va rog...Multumesc !
Pe cand ea ar trebui sa arate la fel cand intru in pagina html din calculator:
Cred ca este din cauza ca ar fi trebuit sa uploadez imaginile undeva, insa eu nu vad nicaieri in codul html linkuri/locuri pentru linkuri catre imagini...Insa eu am fisierul cu imaginile paginii in calculator...Ma poate ajuta cineva? Cine ar putea sa primeasca pagina mea html sa verifice unde sunt linkurile la imagini...Va rog...Multumesc !
Ultima editare efectuata de catre stefannn in Vin Feb 12, 2010 5:28 pm, editata de 1 ori
Re: Problema pagina Index
Mi sa mai intamplat si mie (pe alte site-uri,nu pe forumuri)mia revenit intr-o ora...
Nu asta e problema Trebuie sa bagi codul css in pagina de baza HTML , ai grija cum faci ca css-ul sa nu fie citit ca o erroare sa o comanda benigna e foarte greu , nu e asa usor cum pare !
Mie numi apare asa este un bug ! isi revine repede ! mai uitate odata acuma
si...cum bag codul css in pagina HTML ? :d ??acalyme a scris:Nu asta e problema Trebuie sa bagi codul css in pagina de baza HTML , ai grija cum faci ca css-ul sa nu fie citit ca o erroare sa o comanda benigna e foarte greu , nu e asa usor cum pare !
Asta e datoria ta ! , ai mult de lucrat trebuie sa sti sa lucrezi foarte bine in css si in html . Recomand pana atunci sa folosesti index-uri simple !
pai cu html is impacat...dar nu am inteles faza cu "trebuie sa bagi css-u in baza de date a HTML"...acalyme a scris:Asta e datoria ta ! , ai mult de lucrat trebuie sa sti sa lucrezi foarte bine in css si in html . Recomand pana atunci sa folosesti index-uri simple !
Poi daca sti html trebuie sa sti cum sa intregrzi css in html !
pff...m-ai ametit...imi poti da id-ul tau printr`un mesaj privat te rog ?
EDIT: sau zi-mi aici cum introduc css in html...
EDIT: sau zi-mi aici cum introduc css in html...
TC ! Multumesc acalyme
stefannn:Vă reamintesc că mesajele duble nu sunt acceptate decât dacă a trecut o perioada de 24 de ore de la ultimul mesaj (folosiți butonul edit).
Este a treia oara cand incalcati aceasta regula=>Warn.
Topic rezolvat=>Inchis.
Este a treia oara cand incalcati aceasta regula=>Warn.
Topic rezolvat=>Inchis.
Vizitato- Vizitator
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Forum de suport :: Alte probleme :: Arhiva probleme diverse
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum