smiles - stergere simultana
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii acceptate/implementate
Pagina 2 din 3 • Distribuiţi
Pagina 2 din 3 • 1, 2, 3
doriti sa fie optiuni de multi-upload si multi-delete la smiles?
smiles - stergere simultana
Rezumarea primului mesaj :
Adica, ma gandeam la ceva de genu, daca eu vreau sa sterg toate smile-urile existente ( ca sa le inlocuiesc cu altele ), nu ar fi mai bine sa fie o optiune ca sa selectezi ce smiles vrei sa stergi si sa le stergi pe toate odata?
Ce parere aveti ?
Editat de Luky: Sters optiuni in plus din sondaj. Editat titlu.
Adica, ma gandeam la ceva de genu, daca eu vreau sa sterg toate smile-urile existente ( ca sa le inlocuiesc cu altele ), nu ar fi mai bine sa fie o optiune ca sa selectezi ce smiles vrei sa stergi si sa le stergi pe toate odata?
Ce parere aveti ?
Editat de Luky: Sters optiuni in plus din sondaj. Editat titlu.
Ultima editare efectuata de catre reddish in Joi Mai 15, 2008 3:02 pm, editata de 1 ori
Re: smiles - stergere simultana
sunt 14 pe 4 ar trebuii sa se aprobe ideea mie imi place ca nu as mai sta atat de mult
bobita666: sugestiile nu se aproba doar de catre noi, ci si de cei de la forumotion.com
si acolo ce zic vor?
ce urat a vorbit!ezlidor ce au spus aia de pe forummocion ?
Nu este dublu post - o parte din mesaje au fost trimise la cos
Nu este dublu post - o parte din mesaje au fost trimise la cos
eu nu ma cum sa primesc acele decizii ... doar lexa si Luky pot... ei pot lua legatura cu satfful de acolo ... va rog nu mai faceti off topic
Ultima editare efectuata de catre ezlidor in Dum Iul 13, 2008 10:23 pm, editata de 1 ori
Si eu sunt de acord:)
eu sunt deacord cu aceasta optiune sau daca nu puneti alte smileyuri ca cele vechi sunt teribile
Spiky- Membru Forumgratuit
Data înscrierii : 17/07/2008
Mulțumiri : 0
Odata ce am rezolvat asta pe forumul meu nu mai am nevoie...Dar e o idee buna , avand in vedere ca emotes-urile nu se potrivesc...Adica iti poti face un forum ultra modern si dragut si sa emotes-urile alea?Mi-a luat o groaza de timp sa le inlocuiesc...Multi-delete si multi-upload , o idee destul de buna!De ce pe rand???Mai bine toate odata , ne e mai usor!
da acum observ ca s-a ajuns cu 30 de voturi da si 6 nu sper ca lexa sau lucki sa ia legatura cu cei de la forumotion si sa vedem ce se va intampla.
Bun ar fi sa se stearga pe categorii. In dreptul fiecarei categorii sa fie cate un ''Sterge''. Nu cred ca ar fi foarte greu si ne-ar usura munca (care dureaza maxim 5 minute).
Pagina 2 din 3 • 1, 2, 3
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii acceptate/implementate
Pagina 2 din 3
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum