Reclama la subsol
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii acceptate/implementate
Pagina 2 din 3 • Distribuiţi
Pagina 2 din 3 • 1, 2, 3
Ati vrea sa se poata puna reclama in subsol/footer?
Reclama la subsol
Rezumarea primului mesaj :
Am vazut ca sa mai discutat acest subiect dar se stie ca nu se poate pune reclama in subsol la forum gratuit.
Propunerea mea este de a putea pune reclama in sublolul forumurilor.
Astfel putem face reclama forumurilor partenere fara a strica aspectul paginii de start.(Uni ar zice sa punem reclama in portal dar multi nu au activat portalul,ex:eu)
Am vazut ca sa mai discutat acest subiect dar se stie ca nu se poate pune reclama in subsol la forum gratuit.
Propunerea mea este de a putea pune reclama in sublolul forumurilor.
Astfel putem face reclama forumurilor partenere fara a strica aspectul paginii de start.(Uni ar zice sa punem reclama in portal dar multi nu au activat portalul,ex:eu)
Ultima editare efectuata de catre darkspectre14 in Sam Mai 10, 2008 2:01 pm, editata de 2 ori
Re: Reclama la subsol
Sper sa se rezolve acesta cerere!
campionatuldewhist ... acelasi lucru am spus si eu ... da trebuie unii sa arate cat de motati sunt ei ...
mda ar fi super lexa asteptam raspuns
Ar Fii Superr Bine eu zic sa se faca asa ceva k e superrrr
imi place ca lexa nu vrea sa raspunda,sunt sigur ca s-a uitat peste topic
GeNX a scris:imi place ca lexa nu vrea sa raspunda,sunt sigur ca s-a uitat peste topic
GeNX, si toti ceilalti, nu mai faceti comentarii pe linga sondaj.
Cind se va hotari ceva legat de aceasta propunere, fiti siguri ca veti fi anuntati.
Aveti, deocamdata , un portal IMENS, in care puteti pune mii de reclame , la ce vreti voi.
Daca veti continua cu comentarii vis a vis de aceasta propunere si de sondaj, ma vad nevoit sa inchid topicul.
Vizitato- Vizitator
Puteţi închide topicul sau să îl trimiteţi în arhivă.
Datorită scriptului postat de Ezlidor în tutoriale puteţi pune reclame(sau orice) oriunde pe forum.
Postul:
https://help.forumgratuit.ro/tutoriale-f6/suprapunere-peste-forum-t2765.htm
Datorită scriptului postat de Ezlidor în tutoriale puteţi pune reclame(sau orice) oriunde pe forum.
Postul:
https://help.forumgratuit.ro/tutoriale-f6/suprapunere-peste-forum-t2765.htm
Votul meu este DA. Ar fi ideal acest lucru... mai ales ca exista o sumedenie de script-uri si modalitati care ar acoperi acest loc din pagina forumului.
Vizitato- Vizitator
Pagina 2 din 3 • 1, 2, 3
Subiecte similare
» link-uri din subsol
» Cum sterg informatiile din subsol
» Centrare link-uri subsol
» Partenerii in subsol la phpbb2
» Link-urile din subsol
» Cum sterg informatiile din subsol
» Centrare link-uri subsol
» Partenerii in subsol la phpbb2
» Link-urile din subsol
Forum gratuit: forum de suport al utilizatorilor :: Diverse :: Sugestii (propuneri) :: Discutii generale :: Sugestii acceptate/implementate
Pagina 2 din 3
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum